Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade’nin La Casa De Papel konusunun gerçek yüzü!

Nesrin Cavadzade’nin La Casa De Papel konusunun gerçek yüzü!

tarafından ker_def

Nesrin Cavadzade için herkes inanmıştı ama hepsi bir hayalmiş!

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, 2019 yılının başlarında ünlü İspanyol dizi La Casa De Papel’e katılabileceğine yönelik haberlerle gündeme gelmişti.

Oyuncu, instagram hesabından “Doğru olmayan haberler” diyerek açıkça yalanlarken, dizinin hayranları bir umut merakla gelişmelerin nasıl ilerleyeceğini beklemişti.

Ancak La Casa De Papel yerine Cavadzade, Yasak Elma dizisine Şahika karakteri ile katıldı. Dizinin 3.sezonunda da yer alacak ve önemli karakterlerden birisi olacak.

La Casa De Papel dizisi konusunda ise dizi dergisi Episode geçen sayısında ‘La Casa De Papel’ ekibiyle yaptığı röportajı paylaşınca Türk dizi hayranlarının umutları suya düştü.

Ekip ”Biz ‘İstanbul’ diye bir karakter düşünmedik. ‘Ankara’ karakteri üzerinde duruldu. Sonra vazgeçildi. Bunun için de hiçbir Türk oyuncu ile görüşülmedi” diye açıklama yaptı.

Cavadzade’nin söylediği gibi haberler doğru değildi ama dizi hayranları bir umudun peşinden gitmiş, fakat hüsrana uğramıştı.