Ana sayfa Yabancı Dizi Netflix Türkiye, Temmuz ayında neler var? La Casa De Papel ve Starger Things sürprizi…

Netflix Türkiye, Temmuz ayında neler var? La Casa De Papel ve Starger Things sürprizi…

tarafından zk zk

Merakla beklenen Netflix dizilerinin yeni sezonları geliyor! Netflix Türkiye, Temmuz ayının içeriklerini paylaştı.

Yepyeni orijinal ve lisanslı yapımlar izleyicileri beklerken, Stranger Things 3. sezon ve La casa de papel 3. sezon dikkat çekenler arasında. Netflix Türkiye, temmuz ayında da orijinal ve lisanslı içeriklerini genişletmeye devam ediyor. Bu ay da hayli dikkat çeken orijinal yapımlar kendini göstermiş durumda.

Stranger Things 3. sezon ile temmuz ayında Hawkins’e kıyameti getirmeye hazırlanıyor. Kahramanlarımız tam kurtulduklarını düşünürken kabus bir kez daha üzerlerine çökecek. La casa de papel 3. sezon da yine izleyicilerle buluşacak yapımlar arasında. Profesör ve ekibini izleyeceğimiz 3. sezon bu kez hedefine İspanya Merkez Bankası’nı oturtuyor. Dikkat çekici bir diğer yapımın da Comedians in Cars Getting Coffee olduğunu belirtelim.

Jerry Seinfeld’ın serisi komediyi araba yolculuğuyla buluşturuyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Detaylı bilgi için http://www.log.com.tr/yasal-uyari-ve-kullanim-sartlari