Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in 50 Metrekare dizisine dikkat, Aybüke Pusat ve Engin Öztürk çok şaşırtacak!

Netflix’in 50 Metrekare dizisine dikkat, Aybüke Pusat ve Engin Öztürk çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix, yerli yapımlara adeta asıldı… Birçok yerli yapım peş peşe Netflix platformunda yer alacak. Bu yapımlardan birisi de 2020 yılında çekimleri pandemiye rağmen devam eden ve ikinci bir şansın önemini ortaya koyan 50 metrekare isimli dizi… Aybüke Pusat ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi bir BKM projesi… Burak Aksak dizisinin senaryosunu yazdı. Bir değişim hikayesi izleyeceksiniz.

Yönetmenliği de yine Burak Aksak, Selçuk Aydemir ile birlikte üstlendi. İkilinin etkileyici rejisinde çok farklı bir yapım ile 2021 yılının Ocak ayında karşılaşacaksınız. Dizinin yayın tarihi yeni yıl olarak duyurulurken, izleyiciler de merakla bekliyor.

Peki 50 Metrekare dizisi hakkında neler biliyorsunuz? Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizi hakkında önemli detaylar ve kendi değerlendirmesini yazdı. Gölge isimli karakterin üzerinden yürüyecek olan öykünün detayları haberimizin devamında bulunuyor…

İşte Anibal Güleroğlu’nun 50 Metrekare isimli diziyle ilgili değerlendirmesi:

‘İkinci bir şansı elde etmek kolay ama onu değerlendirmek sandığımızdan daha zordur’ diyen senaryo, bu süreçte Gölge’nin geçmişini arayışını ve bulduğu gerçekle hayatına yeni bir yön verişini sunacak izleyicisine.

27 Ocak 2021’de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak olan dizinin genel hikâyesini kısaca özetlersek…

Gölge, kendisini büyüten Servet Nadir’in kirli işlerini yapmaktadır. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan Gölge, kendisini geçmişe bağlayan fotoğrafın peşinde koşar. Fotoğraftakilerin kim olduğunu araştırdıkça da aslında bir yalanın içinde yaşadığını anlar.

Servet Nadir’in sırlarıyla beraber kaçan Gölge, Güzelce Mahallesi’ndeki 50 metrekarelik terzi dükkânına sığınır. Mahalleli onu ölen terzi Adil’in oğlu Adem zanneder. Karanlık geçmişinin köşeye sıkıştırdığı Gölge’nin gidecek başka bir yeri yoktur ve yeni kimliğiyle 50 metrekarelik terzi dükkânında yaşamaya başlar. Ne kadar zorlu olsa da mahalle Gölge’yi, Gölge de mahalleyi değiştirecektir.”