Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisini beğenenlere güzel haber; 2. sezon geliyor!

Netflix’in Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisini beğenenlere güzel haber; 2. sezon geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen ve başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in rol aldıkları Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, 8 bölüm olarak geçtiğimiz hafta yayına girmişti. Dizi, Türkiye’de kimi eleştirilere maruz kalsa da Netflix’in en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başardı!

Karga Seven Pictures imzalı dizi, yayınlanmasının ardından bir kaç gün içinde Netflix’in Top 10 listesinde ilk sıraya yükseldi. Ayrıca dijital platformun yer aldığı 25 ülkede en çok izlenen dizi olarak önemli bir başarının da sahibi oldu.

Dizinin yaratıcısı Emre Şahin, yönetmenliği Nihan Dağ ile birlikte üstlendi. Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli romanından esinlenilerek hazırlanan dizide, fantastik bir tarihi hikaye ele alınmakta. Hazal Kaya’nın gazeteci Esra karakterine hayat verdiği hikaye, günümüzden 1919 yılına zaman yolculuğu ile yaşanan bir dizi olayı ele alıyor.

Elif Usman’ın senaristliğini üstlendiği dizide, 1919 yılında Atatürk’e yapılacak bir suikastın önlenmesi için Esra’nın verdiği mücadele ve bu sırada başına gelenler anlatılıyor.

Netflix'in Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisini beğenenlere güzel haber; 2. sezon geliyor! 8

Dizinin 2. sezonun olup olmayacağı bilinmiyordu ancak Halit karakterine başarıyla hayat veren Selahattin Paşalı, İbrahim Selim İle Bu Gece programında, bu sorunun yanıtını bekleyenleri aydınlattı.

Paşalı, programda Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunun da çekileceğini ifade ederek, merakla bekleyenlere de müjdeyi verdi. Oyuncu, dizinin 2. versiyonunda, kendi oynadığı Halit karakterinin olacağını da belirtti.

Bu arada Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle ilgili güzel bir gelişme daha yaşandı. ABD merkezli haber sitesi Hollywood Insider’da diziden övgüyle bahsedildi. Yapılan yorumda, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın zaman yolculuğu türündeki yapımların en iyilerinden biri olduğu ifade edilmekte.

Ayrıca, “Bu dizi bize ne kadar deneysel ve heyecan verici olabileceğimizi ve izleyicilerimizin deneyimlemesini istediğimiz hikayeyi çeşitli türlerin bir karışımıyla nasıl aktarabileceğimizi hatırlatıyor” denildi.

Netflix'in Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisini beğenenlere güzel haber; 2. sezon geliyor! 9