Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Şahmaran dizisi yayınlanmadan, ikinci sezonu konuşuluyor!

Netflix’in Şahmaran dizisi yayınlanmadan, ikinci sezonu konuşuluyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl çekilen Şahmaran dizisinin setinden hemen hemen hiç bir görüntünün, bilginin çıkmaması, izleyiciyi daha da çok meraklandırmakta. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin fantastik bir hikayesi olduğu biliniyor. Başrollerde yer alan Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz de tüyo vermemek için büyük çaba sarfettiler.

Neredeyse gözlerde uzak, sessiz sedasız bir şekilde ilk sezonu tamamlanmıştı Şahmaran’ın. Dizi hakkında çok fazla bilgi olmaması, merakı daha da arttırmakta. Geçtiğimiz yıl Sonbahar’da çekimleri yapılan ve bittikten sonra da yayını beklenen dizi halen yayınlanmadı!

Fakat daha dizi hakkında çok fazla bilgi sahibi bile olmadan, ikinci sezonun çekilmesi gündeme geldi! İzleyicinin merakını giderek arttıran bu durum, Netflix’in diziye çok güvendiğinin de bir işareti aslında! Her ikisi de çok başarılı olan son dönemin öne çıkan isimleri Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Şahmaran, hikayesiyle de izleyicinin önümüzdeki günlerde konuşacağı bir yapım olacağını ortaya koyuyor…

Zaten mistik bir hikayesi olan Şahmaran’ın senaryosunu Pınar Bulut gibi daha önce iddialı yapımlara imza atmış bir ismin yazmış olması da bu görüşü destekliyor. Yine usta isim Umur Turagay’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin 2. sezon çekimleri için hazırlıklar devam ediyor. Dizi, ilk sezonda olduğu gibi yine Adana’da çekilecek.

Netflix'in Şahmaran dizisi yayınlanmadan, ikinci sezonu konuşuluyor! 7

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ikilisi, röportajlarında Şahmaran dizisi sorulduğunda ser veriyor, sır vermiyorlar adeta! Dizinin setinden çıkan tek fotoğraf da Serenay Sarıkaya’nın, doğum gününü kutlamak için sette Burak Deniz ile birlikte çekilen bir fotoğrafları oldu. Bu paylaşım, ikilinin hayranları tarafından da coşkuyla karşılandı sosyal medyada.

Henüz birinci sezonu izlemeden, yapım hakkında çok fazla fikri olmadan, izleyici sadece bu iki başarılı ismin yer aldığı diziyi merakla beklemekte. İkinci sezonda Saadet Işıl Aksoy’un da hikayeye katılacağı konuşuluyor.

Dizinin giderek daha da çok merak uyandırmaya başlaması ile birlikte Netflix’ten artık bir açıklama da bekleniyor. Henüz ilk sezon yayın tarihi açıklanmadan ikinci sezonun çekimlerine geçilmesi, ser verilip sır verilmeyen diziye olan heyecanı ve merakı da giderek tetiklemekte!

Birbirlerine dizi partneri olarak çok yakıştırılan Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in, Şahmaran dizisi ile önümüzdeki günlerde çokça konuşacağımız aşikar. Netflix’in son dönemde yerli dizilerle yaptığı etkileyici çıkışı, Şahmaran dizisiyle de devam ettireceği tahmin ediliyor…