Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Sıcak Kafa dizisiyle ilgili büyük başarıyı Şevket Çoruh paylaştı!

Netflix’in Sıcak Kafa dizisiyle ilgili büyük başarıyı Şevket Çoruh paylaştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde Netflix için çekilen yerli yapımlar, hem Türkiye’de hem de platformun izlendiği pek çok ülkede dikkat çekiyor. Arka arkaya Türk yapımların Netflix’in dünya gündemine girmesi, Top 10 listelerinde uzun süre ön sıralarda yer alması ile birlikte dizilerimize ayrıca bir ilgi oluşmakta.

Televizyon için çekilen dizilerimizin dünya pazarlarında ilgi görmesi, pek çok ülkede izlenmesi ile birlikte hem yerli dizi sektörümüz hem de oyuncularımız adına dikkat çekici bir süreç yaşanıyordu. Dijital platformların yaygınlaşması ve Türkiye’den de dizilerin, filmlerin çekilmesi ile birlikte Türkiye’de üretilen projelere olan ilgi de artıyor.

Netflix için çekilen ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan 8 bölümlük Sıcak Kafa isimli distopik bir hikayeyi aktaran dizi, Türkiye’de büyük ilgi görmüştü. Başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh’un yer aldıkları dizi, platformun yabancı ülkelerdeki aboneleri tarafından da ilgiyle izlenmekte.

Netflix'in Sıcak Kafa dizisiyle ilgili büyük başarıyı Şevket Çoruh paylaştı! 8

Tims&B Productions imzalı dizi 2 Aralık 2022’de yayınlanmıştı. Aradan geçen 3 hafta içinde farklı ülkelerde izlenen ve çok beğenilen Sıcak Kafa dizisiyle ortaya çıkan müjdeli haberi Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından paylaştı.

Şevket Çoruh, “Sıcak Kafa/Hot Skull” dizisinin yayınlandığı ilk haftada, Netflix’in tüm dünyadaki aboneleri arasında, yabancı dilde en çok izlenen 8. dizi olduğunu belirtti açıklamasında…

Netflix'in Sıcak Kafa dizisiyle ilgili büyük başarıyı Şevket Çoruh paylaştı! 9

Daha önce Netflix için çekilen Kuş Uçuşu, Mezarlık, Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı gibi dizileri de başka ülkelerdeki izleyiciler tarafından çok konuşulmuş ve Top 10 listelerine girmişti.

Sıcak Kafa dizisiyle ilgili yaşanan bu gelişme, dizinin 2. sezonunu bekleyenler için de ayrıca dikkatleri çekmekte! Henüz ikinci sezonun çekilip çekilmeyeceği ile ilgili bir netlik yok ancak alınan bu başarılı sonuçların ardından dizinin devamının çekilme olasılığı da artmakta!

Yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay’ın yaptığı, senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker’in kaleme aldığı Sıcak Kafa dizisi, Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan 8 bölümlük mini bir dizi olarak tasarlandı.