Ana sayfa Sinema Netflix’te büyük başarı gösteren Aşk Taktikleri ile ilgili sevindirecek iddia!

Netflix’te büyük başarı gösteren Aşk Taktikleri ile ilgili sevindirecek iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi, geçtiğimiz yaz ayında romantik komedi filmi Aşk Taktikleri, 11 Şubat Cuma günü Netflix’te yayınlanmıştı. Film yayınlanır yayınlanmaz çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu büyük başarı güzel bir haberi de beraberinde getirdi.

Henüz resmi olarak açıklanmasa da kulağa gelen bir bilgiye göre Netflix, Aşk Taktikleri’nin bu başarısının ardından filmin devamının çekilmesine olumlu bakıyor. Eğer anlaşma gerçekleşirse Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi, Aşk Taktikleri’nin devam filmi için yeniden sete çıkacak.

Aşk Taktikleri, 11 Şubat’ta vizyona girer girmez çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Filmin paylaşılması ile birlikte kısa sürede yüzbinlerce kişi birbirinden farklı ülkelerde de olsa filme ilgi gösterdi. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi.

Netflix’te büyük başarı gösteren Aşk Taktikleri ile ilgili sevindirecek iddia! 7

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu ise rakamlara yansıdı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi.

Tüm bu başarıda en büyük pay hiç kuşkusuz Demet Özdemir’in yurt dışındaki hayranları. Yetenekli oyuncu başrolünü Can Yaman’la paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle yurt dışında çok büyük bir başarı elde etmiş, adını sınırların dışına çıkarmayı başarmıştı. Özdemir, Erkenci Kuş’un ardından rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle de bu başarısını perçinlemişti.

Şükrü Özyıldız da bu süreçte çok geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekerek, Demet Özdemir’in popülerliğine doğru adım adım ilerliyor. İki ünlü ismin yeni bir projede hatta bir televizyon dizisinde bir araya gelmeleri için hayranlar sosyal medyadan kampanya yapmaya da başladı.