Ana sayfa Yabancı Dizi Netflix’ten ilginç tanıtım! Herkes Dark sandı ama Erol Evgin’i görenler şoke oldu!

Netflix’ten ilginç tanıtım! Herkes Dark sandı ama Erol Evgin’i görenler şoke oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yabancı dizi ve film kanalı olarak bilinen Netflix’in Türkiye yolculuğu için ilginç bir yol seçildi.

“Dark-Türkiye’de Zaman Yolculuğu-Netflix” başlığıyla yayınlanan video, tüm dünyada ilgiyle izlenen ve 3. sezonu merakla beklenen Dark dizisinin bir karesi gibi başladı.

Sarı bir yağmurluk giymiş adamın ormanda dolaştığı anlarda yerde duran bir kaset dikkat çekti.

İlerleyen sahnelerde bir adamın bankta oturduğu görülüyor. Yüzünü döndüğünde bu kişinin Erol Evgin olduğu ve sarı yağmurluklu adamın da Erol Evgin olduğu görülüyor.

Bu sırada yerdeki kasetin üzerinde de Erol Evgin’in adı yazdığı farkedilirken “İşte Öyle Bir Şey” parçası çalmaya başlıyor.

Netflix'ten ilginç tanıtım! Herkes Dark sandı ama Erol Evgin'i görenler şoke oldu! 7

Bankta oturan Evgin, fonda şarkısı çalarken, sarı yağmurluklu kendisine “Ne zamandır yapıyoruz bunu? 33 yıl mı? Evet işte öyle bir şey!” diyor.

Netflix’in “Geçmiş, şu an ve gelecek arasındaki fark inatçı bir illüzyondan ibarettir.” açıklamasıyla sunduğu bu videoyu izleyenler çok şaşırdı.

Dark dizisinden bir tanıtım olduğu sanıldı önce. Ancak Erol Evgin’in ortaya çıkması, herkesi şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, başta bu kişiyi sarı yağmurlukla bir dönem televizyonların fenomen isimlerinden olan Saadettin Teksoy’a benzettiklerini de belirtiyorlar.

Netflix Türkiye’nin bu ilginç tanıtımı, sosyal medyada çok konuşulmakta.

İşte o video: