Ana sayfa Sosyal Medya Nevra Serezli’nin Cemal Can Canseven ile dansı olay olur!

Nevra Serezli’nin Cemal Can Canseven ile dansı olay olur!

tarafından ker_def

Son yıllarda dijital platformlarda yer alan dizilerin öne çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. 1 Ocak 2021 itibari ile yayın hayatına başlayan, Acun Ilıcalı imzalı Exxen platformu da bu noktada ortaya önemli örnekler koymaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’i başrolde buluşturan İşte Bu Benim Masalım dizisinin 3. bölümünde öyle bir sahne var ki, izleyiciler hayran kalıyor… Cemal Can Canseven ile usta oyuncu Nevra Serezli’nin dans performansları görülmeye değer.

Nevra Serezli'nin Cemal Can Canseven ile dansı olay olur! 9

Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisine milyonların sevdiği isim Cemal Can ve Türkiye’nin usta isimlerinden Nevra Serezli’nin dansı damga vuracak!

Nevra Serezli'nin Cemal Can Canseven ile dansı olay olur! 10

Aleyna Tilki’nin anneannesi rolünde yer alan Nevra Serezli’nin dansı ve Cemal Can’ın dansçılarla koreografisi “İşte Bu Benim Masalım” 3. bölümde yer alacak!

Nevra Serezli'nin Cemal Can Canseven ile dansı olay olur! 11

“İşte Bu Benim Masalım” yeni bölümleri ile EXXEN’de yer almaya devam ediyor. Gençlik dizisi olarak öne çıkan yapım, farklı bir konsept sunuyor ve gençlerin de ilgisini çekmeye devam ediyor.