Ana sayfa Dizi Haberleri Neydi o sahne? Melis Sezen, Sadakatsiz’deki oyunculuğuyla dizideki annesinden de tebrik aldı!

Neydi o sahne? Melis Sezen, Sadakatsiz’deki oyunculuğuyla dizideki annesinden de tebrik aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun beğeni toplayan yapımlarından birisi. Başrollerde yer alan Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oyunculuğu, izleyenlerin de övgü dolu yorumlar yapmasını sağlıyor. Dizinin hikayesi kadar oyunculuklar da konuşuluyor.

Dün akşam ekrana gelen 23. bölümde ise Derin ve Volkan arasında geçen bir sahne vardı ki Melis Sezen’in oyunculuğu daha çok ön plana çıktı. Dizide Volkan’ın Asya’ya yeniden onunla olmak istediğini söylediği videoyu izleyince sinir krizi geçiren Derin, eline geçen kıyafetleri parçaladı.

Melis Sezen’in kıyafet dolabından eline geçirdiği her şeyi fırlatıp attığı, yırttığı o sahnede Mor ve Ötesi grubunun ‘Bir Derdim Var’ şarkısı çalıyordu.

Diziyi izleyenler, bu sahnedeki performansı ile Melis Sezen’i kutlarken, genç oyuncunun her bölüm daha da çok konuşulduğu Sadakatsiz dizisinin 23. bölümüne de bu sahne damgasını vurdu.

Dizide Melis Sezen’in oynadığı Derin’in annesi Gönül’ü oynayan Gözde Seda Altuner de bu sahneden çok etkilenmiş olacak ki instagram sayfasından paylaştı. Oyuncu, diziyi izlerken çektiği bir fotoğrafla rol arkadaşına etkileyici sahnedeki oyunculuğu için “Seni Yerim” mesajını attı.

Neydi o sahne? Melis Sezen, Sadakatsiz'deki oyunculuğuyla dizideki annesinden de tebrik aldı! 7

Melis Sezen de bu mesaja “Asıl ben seni yerim” sözleriyle yanıt vererek paylaştı.

İşte Sadakatsiz’de Derin’in çıldırdığı o sahne: