Ana sayfa Dizi Haberleri Nihal’in korkunç tuzağı! Bizim Hikaye’de Filiz’e kurulan bu tezgaha kimse inanmıyor!

Nihal’in korkunç tuzağı! Bizim Hikaye’de Filiz’e kurulan bu tezgaha kimse inanmıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
48. bölümü dün akşam Fox Tv’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde, Filiz’in başına Nihal’in öreceği çorap herkesi şoke etti.

Filiz’le yeniden bir araya gelen Barış’ın Nihal’den boşanacağını söylemesinden sonra Nihal küplere bindi.

Görevini kötüye kullanmaya başlayan Nihal’in yaptıklarına akıl sır ermiyor! Önce Barış’ın oğlunu evden alıp gitmesiyle Filiz’in evini polislerle basan Nihal, oyunu daha büyük oynamaya karar verdi.

Filiz’in Barış’ı tercih etmesinden sonra kalbi kırılan Selim’i de yanına çekmeye çalışan Nihal, iki aşığın peşini bırakmaya niyetli değil.

Selim, onunla iş birliğini kabul etse de Nihal’in neden bu kadar büyük oyunlar oynadığını anlayamıyor. Nihal, her ne kadar bu konunun Barış’a olan içten içe aşkı olduğunu ve onu Filiz’e kaptırdığı için kıskançlık krizleri yaşadığını söylemese de Barış ile bir anlaşma yaptığını ve onun bunu bozduğunu söyleyerek yaptıklarına kulp bulmaya çalıştı.

Nihal'in korkunç tuzağı! Bizim Hikaye'de Filiz'e kurulan bu tezgaha kimse inanmıyor! 7

Nihal, Barış ile yaptığı anlaşmada Filiz’i içeriden çıkarmak için delil bulurken, şimdi durumun değiştiği ve anlaşmanın bozulduğunu söyledi. Bu kez onu 20 yıl içeride tutacak kadar büyük delil toplamanın peşine düştü.

Filiz’in farkında bile olmadan attığı imzalarla onu ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla karşı karşıya getirmeye hazırlanan Nihal’in yaptıklarına Selim şaşkınlıkla bakıyor ama şimdilik sesini çıkarmıyor.

İzleyicinin tek umudu Selim’in bu oyunu bozması. Nihal gibi saplantılı bir aşık olmayan Selim’in bir şekilde aklını başına toplayıp vicdanının izin vermeyeceği düşüncesinde izleyenler.

Ancak Nihal’in kurduğu bu korkunç tuzak, Filiz’e nelere mal olacak şimdi büyük merak konusu. Bu mesele Filiz’in başını ağrıtacak ama Nihal’i de çok zor bir duruma sokacağı inancında izleyici.

Nihal’in sahte deliller oluşturduğu ve Selim’in şaşkınlıkla bakakaldığı o anlara izleyiciler, “Selim bu oyunu bozar” yorumunu yapmakta.

İşte o sahne: