Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nihat Altınkaya, Cemre Melis Çınar, Rüzgar Aksoy ve Sümeyra Koç’tan dizi gelişmeleri!

Nihat Altınkaya, Cemre Melis Çınar, Rüzgar Aksoy ve Sümeyra Koç’tan dizi gelişmeleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformların artması ile birlikte dizi dünyasında yeni yapımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ünlü oyuncular da farklı projeler bulma konusunda çok bereketli bir dönem yaşamaya başladı. Netfilix ve Blu TV’nin ardından Exxen ile Gain platformlarının da gelmesi ile birlikte dijital dizi projeleri hızlandı. Zaten televizyon kanalları için hazırlanan dizilerde de 2020-2021 sezonunda ciddi bir artış yaşanmaya başlandı. Peki son dizi gelişmeleri neler=

Söz dizisinde Erdem karakteri ile büyük ilgi gören Nihat Altınkaya’nın Elimi Bırakma’da Barış Yaman’a hayat verdiğini biliyorsunuz. Oyuncu, 2021 yılında da büyük bir dizi sürprizi yapıyor. Altınkaya, Teşkilat isimli TRT1’in çok iddialı dizisinin kadrosuna katıldı. Dizinin Ankara’da çekimlerinin sürdüğü hatta 3. bölümün de çekimlerinin yapılmakta olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Nihat Altınkaya, Cemre Melis Çınar, Rüzgar Aksoy ve Sümeyra Koç'tan dizi gelişmeleri! 10

TRT1 için çekimleri devam eden bir başka dizi projesi ise Kıbrıs Ada Kışı… 26 bölüm olarak hazırlanacak olan dizi 60’şar dakikalık bölümlerden oluşacak. TMC Film’in titizlikle yürüttüğü hazırlıklar sonrası önceki hafta Kıbrıs’ta çekimlere başlanmıştı. Sümeyra Koç da dizide yerini alıyor ve hemşire Sandy karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Nihat Altınkaya, Cemre Melis Çınar, Rüzgar Aksoy ve Sümeyra Koç'tan dizi gelişmeleri! 11

Arıza dizisinde Nursel Köse’nin transferi dikkat çekmişti. Show TV’nin Pazar akşamları yayınlanan aksiyonu bol dizisine bir ünlü isim daha katıldı. Rüzgar Aksoy dizide izleyicilerin karşısına çıkacak. En son Ramo’da Halef karakteriyle izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Nihat Altınkaya, Cemre Melis Çınar, Rüzgar Aksoy ve Sümeyra Koç'tan dizi gelişmeleri! 12

Bir başka dikkat çeken isim Cemre Melis Çınar da yeni dizisiyle konuşuluyor. Kırmızı Oda’da Ayla’nın annesi Süreyya olarak ekrana gelen oyuncu, performansı ile yapımcılardan büyük ilgi görmüş olmalı ki, teklifler de arttı. Oyuncunun Kefaret’e 12. bölümde avukat Berna Dündar olarak yer alacağı da Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu.

Nihat Altınkaya, Cemre Melis Çınar, Rüzgar Aksoy ve Sümeyra Koç'tan dizi gelişmeleri! 13