Ana sayfa Sosyal Medya Nilay Deniz yeni ve çok iddialı bir dizide kendisine rol buldu

Nilay Deniz yeni ve çok iddialı bir dizide kendisine rol buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilay Deniz ismini izleyiciler 11 yıldır dizilerden ve sinema filmlerinden biliyor. 1993 yılında Aydın’da dünyaya gelen Nilay Deniz, 2010 yılında Behzat Ç dizisindeki Rüya karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştı.

Nilay Deniz, birçok önemli yapımda rol aldı ve Güneşi Beklerken isimli dizideki Begüm karakteriyle de geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Oyuncu en son Kahraman Babam isimli Show TV dizisinde başrolde yer almıştı.

Yıllardır setlerde yer alması nedeniyle bir hayli tecrübe kazanan oyuncu, sergilediği etkili performanslarla da dikkatleri çeken bir isim. Yer aldığı projelerin uzun süreli olmasıyla da dikkat çeken oyuncu; Mor Menekşeler, Güneşi Beklerken, Aşk Yeniden, Ateşböceği, Kalk Gidelim, Çatı Katı Aşk gibi akıllarda kalan yapımlarda rol aldı.

Kısa süreli dizilerde de kendini göstermeyi her zaman başaran Nilay Deniz, geçen sezon Kahraman Babam isimli itfaiyecilerin hayatını anlatan hikayede de Yonca karakteri ile bulundu. Ancak dizinin ömrü sadece 8 bölüm sürdü.

Nilay Deniz yeni ve çok iddialı bir dizide kendisine rol buldu 7

Nilay Deniz, yaz döneminde dinlenme fırsatı buldu ve kendisine gelen teklifleri değerlendirdi. Gelen son haberler oyuncunun TRT için çekimleri devam eden Mevlana dizisiyle anlaştığına işaret ediyor.

Gürcü Hatun isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, Konya’da yapılan çekimlere katılacak. Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan gibi etkili oyuncuların arasına şimdi de Nilay Deniz katılmış oldu.

Genç oyuncu adına tecrübeli isimlerle bir arada bulunmak iyi bir deneyim olacaktır.