Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilay Duru’nun doğum kilolarıyla başı dertte!

Nilay Duru’nun doğum kilolarıyla başı dertte!

tarafından ker_def

İnadına Aşk dizisiyle tanınan ve son olarak Bizim Hikaye dizisinde Yeliz karakterini oynayan Nilay Duru, kısa bir süre önce doğum yapmıştı.

Oyuncu Mart ayında kızı Elay’ı kucağına aldı. Duru, bebeğiyle ilgilendiği süreçte kilolarını da vermek için gün sayıyor!

Televizyongazetesi-Detay

Geçtiğimiz yıl çekilen bir fotoğrafını instagram’dan paylaşan Nilay Duru, takipçilerine doğum sonrası sürecini anlatarak kilolarının büyük kısmını verdiğini ama daha çok yolu olduğunu anlattı.

Yazısının sonuna da önce bebeğinin önemli olduğunu ve kiloların bir şekilde verileceğini yazmayı unutmadı.

İşte Nilay Duru’nun fotoğrafı ve paylaşımına düştüğü not:

Hamileliğimi öğrendiğimde 55 kiloydum. Sonra vitaminlerdi, dr un “bir süre ayağa kalkmayacaksın!” uyarısıydı derken bir ara çok fazla istifra etmeme rağmen hareketsizlikten doğuma girerken tartıda 78 i gördüm. Tabi hiç hoş hissetmiyor insan vücuda istiflenen 23 kiloyu görünce hatta bizzat hissedince. Ama türlü bahaneleriniz hazır oluyor tabi kendinizi inandırmaya çalıştığınız. (Hiç inanmadım) Sonra hesaplamalar başlıyor. Bunun şu kadarı bebek, şu kadarı plasenta, şu kadarı amniyon sıvısı… Ee ödem de var.Doğum sırasında bir çırpıda gidecekler işte. Yok o iş öyle olmuyor, enazından hesaplar birbirini tutmuyor. Velhasıl 35 günün sonunda yarısından çoğu gitti neyseki. Bu fotoğraf yaklaşık 1 sene önceye ait. Aramızda 11 kilo var. Gelsin emzirmeler, hareketler, sular, korseler…Hedefim sensin Nilay’cım. ??♻️ #tbt #hamilelikgünlüğü (Yanlis anlayanlara; bu duruma üzülüp hayıflanmıyorum, süreci yazdım ve niyetimi. Kızımla aşk yasıyorum, umurumda mı gerisi?)

Nilay Duru'nun doğum kilolarıyla başı dertte! 7