Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahikaya bir sevişme sahnesinin çekiminde yaşananları anlattı!

Nilperi Şahikaya bir sevişme sahnesinin çekiminde yaşananları anlattı!

tarafından ker_def

Yaz aylarında gündeme gelen Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar, pek beğenilmemişti.

Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran Yaşamayanlar dizisiyle ilgili çok fazla konu konuşuldu, ancak dizi yayınlandıktan sonra birçok eleştiri aldı ve gündemden düştü.

Dizinin çekimlerine yaşananlarla ilgili Hürriyet gazetesindeki röportajında detaylar veren Nilperi Şahinkaya, dikkat çeken ifadelerde bulundu.

“Babama ‘diziyi izleme’ dedim, o da izlemedi” diyerek ailesinin sevişme sahnelerini izlemesinden rahatsız olduğunu anlatan Nilperi Şahinkaya, çekimlerde ise herkesin rahat davrandığını belirtti.

Yaşamayanlar dizisinde Melisa karakterini canlandıran Şahinkaya, “Sette herkes o kadar profesyonel oluyor ki kimsenin gözü bir şey görmüyor” şeklindeki ifadesiyle dikkat çekti.

Nilperi Şahikaya bir sevişme sahnesinin çekiminde yaşananları anlattı! 7

30 yaşındaki oyuncu profesyonel olarak işini yaptığını ve ailesinin de cesur sahnelerine bir şey demediğini belirtirken, şu sözü ise dikkatlerden kaçmadı: “Ama o sahneleri izleyen anne-baba olunca geriliyorum. Ailem mesleğimin gereği olduğu için cesur sahnelere bir şey demiyor. Yine de seyretmelerini istemiyorum.”