Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya, Kiraz Mevsimi sayesinde yabancı hayranlarını artırıyor!

Nilperi Şahinkaya, Kiraz Mevsimi sayesinde yabancı hayranlarını artırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir dizilerden uzakta olan Nilperi Şahinkaya, en son internet platformu için çekilen Türkiye’nin ilk vampir dizisi olarak tanımlanan Yaşamayanlar’da rol almıştı.

Ünlü oyuncu instagram hesabından takipçileri ile etkileşime aralıksız devam ediyor.

Gülümseyen bir pozunu paylaşan Nilperi Şahinkaya, büyük beğeni topladı.

“Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın” yorumları gelen paylaşıma sadece Türk hayranlardan değil, yabancı hayranlardan da yorumlar geldi.

Farklı dillerden yabancı hayranlarının yakından takip ettiği Nilperi Şahinkaya’nın yurt dışında tanınırlığının her geçen gün artması dikkat çekiyor. Şahinkaya’nın Şeyma karakterine hayat verdiği ve yurt dışında birçok ülkede yayınlanan Kiraz Mevsimi ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerinin bunda büyük payı bulunuyor.

Kiraz Mevsimi dizisinin medya haklarının Polonya, Endonezya, Malezya, Vietnam, Pakistan, İtalya, Rusya ve Bulgaristan gibi ülkelere satıldığı biliniyor.

Ayrıca Nilperi Şahinkaya’nın Mesude karakterine hayat verdiği Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi de 13 ülkeye satılmıştı. Bu dizide de başarıyla rol alan Şahinkaya, yurt dışındaki popülerliğini bu iki yapıma borçlu durumda.

İşte o paylaşım:

Nilperi Şahinkaya, Kiraz Mevsimi sayesinde yabancı hayranlarını artırıyor! 7