Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin, ilk görüşte birbirlerine gıcık olmuş!

Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin, ilk görüşte birbirlerine gıcık olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yayınlanmakta olan Aynen Aynen isimli dizide Nilperi Şahinkaya ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşmıştı. İkili,2 sezon boyunca dizide birlikte rol aldı. Ancak Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı dizisine başlaması ve yoğun programı nedeniyle Aynen Aynen’den ayrılması zorunluydu…

Kaygılaroğlu gidince de bu sefer Kerem Bürsin ile anlaşıldı ve sonraki 3 sezonda da Nilperi Şahinkaya ile Bürsin birlikte rol aldı… Şimdilerde 5. sezonu Blu TV’de yayınlanan Aynen Aynen bu ikili ile güçlü bir şekilde izleyici karşısına çıkıyor. Ancak iki ünlü ismin ilk tanıştıkları zaman birbirlerinden pek de hoşlanmadıkları ortaya çıktı.

Instagram sohbetinde geçtiğimiz aylarda buluşan ikilinin birbirleri hakkındaki sözleri hayranlarını da çok şaşırtmıştı. Nilperi Şahinkaya, Kerem Bürsin’in ilk tanıştıklarında kendisini sevmediğinden emindi ve “İlk tanıştığımızda beni sevmedin değil mi?” sorusunu yöneltti.

Gerçekleri olduğu gibi konuştuğu bilinen ve içinde de bir şey saklamayan bir yapısı olan Kerem Bürsin, “Sevmedim. Daha doğrusu şöyle; ‘Bu kim ya, kendisini çok ciddiye alıyor’ diye düşündüm” sözleriyle gülümsetmişti.

Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin, ilk görüşte birbirlerine gıcık olmuş! 7

Nilperi Şahinkaya da aslında rol arkadaşını ilk gördüğü zaman pek de iyi bir intiba almamış. Galatasaray Üniversitesi’ndeki bir etkinlik sırasında ortama kovboy gibi giyinerek giren Kerem Bürsin, Şahinkaya’yı bir hayli rahatsız etmiş.

Şahinkaya, “Kovboy gibi geldin Farah’ın (Zeynep Abdullah) yanına oturdun. Bazı insanlar için kendini beğenmiş gibi durabilirsin. Ben de gıcık olmuştum sana” diyerek güldürmüştü.