Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’nın Cansu’su olarak her şeyi alt üst edecek!

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’nın Cansu’su olarak her şeyi alt üst edecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin kadrosuna; Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’dan sonra yeni bir isim daha katılıyor. Aynen Aynen isimli BluTV dizisinde rol alan, ayrıca sezon başında Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde 9 bölüm bulunan Şahinkaya, şimdi de Fox TV’ye geliyor.

Pazartesi günleri FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Cansu Yıldırım karakterine hayat verecek sevilen oyuncu Nilperi Şahinkaya, dizinin 93. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak. Dizinin 93. yeni bölümü 11 Ocak Pazartesi yani bu akşam ekrana gelecek. Peki Cansu nasıl birisi?

Otuzlu yaşlarda olan Cansu, Hasan Ali’nin (Erdal Özyağcılar) uğruna yuvasını yıktığı ve sonradan evlenip çok mutlu bir hayat yaşadığı Filiz’in yeğenidir. Ender (Şevval Sam) ve Şahika’nın (Nesrin Cavadzade) onu bulup vazgeçemeyeceği bir teklif yapması ile hayatının fırsatını yakalar. Cansu’nun dizide ortalığı karıştırmak üzere oluşturulan bir karakter olarak geldiğini hemen hatırlatalım.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü her Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta. İşte 93.bölümden 2. fragman: