Ana sayfa Sosyal Medya Nişanlanan Vildan Atasever’in mutluluğu yüzünden okunuyor!

Nişanlanan Vildan Atasever’in mutluluğu yüzünden okunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vildan Atasever, Erkan Akdemir ile ailesinin Çatalca’daki çiftlik evinde yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle 27 Nisan Cumartesi günü evliliğe ilk adımı attı.

Tek Yürek dizisinde İlknur Zengin karakterine hayat veren ünlü oyuncu, nişanlandığını dün instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ilan etmişti.

Bugün de teşekkür mesajı yayımlayan Vildan Atesever müstakbel eşi Erkan Akdemir ile pozunu paylaştı.

Vildan Atasever, Erkan Akdemir ile geçtiğimiz Ağustos ayında Belgrad ormanında yürüyüş yaparken tanışmıştı.

Atasever, kısa bir arkadaşlık döneminden sonra ilişkilerini resmiyete taşımak istediklerini de belirtti.

Atasever, ” Ailelerimiz tanıştı ve ilişkimizi destekledi. Bugün yeni bir güne uyandım ve Çok mutluyum. Ailelerimiz arasında örf ve adetlerimize uygun bir şekilde isteme ve nişanımız oldu. Yaz sonunda tüm sevdiklerimizin katılacağı kır düğünü yapmayı planlıyoruz” dedi.

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Atasever’in mutluluğu yüzünden okunuyordu.

İşte Vildan Atasever’in nişan sonrası yaptığı paylaşım:

Hepimize iyi pazarlar diliyorum ?
Bu mutlu, hayırlı günümüz de dualarıyla, iyi dilekleriyle yanımızda olan Ailelerimize,Dostlarımıza ve Sizlere çok teşekkür ediyoruz İyi ki varsınız ?? Bizim her anımızı, titizlikle ve samimiyetle ölümsüzleştiren @ikihayatbirkare ‘ye @ikihayatbirkare ile bizi buluşturan canım kardeşim @pelinakil @anilaltann ‘a , görüntüsü kadar lezzeti muhteşem olan @sevdabaydere ‘ye ( pasta yemeye gelicem yanına ) Babamın çiftligini dokunuşlarıyla renklendiren ve bu süreçte hep yanımda olan dostum @hayatimparti (Nilay’ım ) @arzukadak ( can simidim) ve bana o gün adı gibi gelen @hediyeorhan ‘a makyajı ve bütün destekleri için ( en son tabak taşıyordu ?) çok çok çok teşekkür ederim ? Not: @orhanatasever ‘e nasıl teşekkür ederim bilmiyorum adam doğduğu günden beri benim yanımda ❤️ Düğüne aynı performansı bekliyorum canlar ???

Nişanlanan Vildan Atasever'in mutluluğu yüzünden okunuyor! 7