Ana sayfa Sosyal Medya Niye öyle yaptın kızım! Başak Gümülcinelioğlu’nun Neva karakterine kızdığı anlar da oldu!

Niye öyle yaptın kızım! Başak Gümülcinelioğlu’nun Neva karakterine kızdığı anlar da oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Neva karakterini canlandıran Başak Gümülcinelioğlu, romantik komedi dizileri Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı ile elde ettiği şöhretini, şimdi dram projesi ile geliştiriyor. Pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi, 34. bölümdeki sezon finaline doğru ilerlerken, Başak Gümülcinelioğlu da canlandırdığı karakter ile öne çıkan oyuncular arasında yer aldı.

Hala ilk günkü heyecan ile dizinin senaryosunu heyecanla bekleyen, her yeni bölümü büyük bir heyecanla oynayan ve ekranda da izleyerek bu heyecanı bir izleyici gibi de yaşayan oyuncu, kendisini çok şanslı hissediyor. Canlandırdığı Neva karakterinin hikayenin başlarındaki yanlışlarına değinen Başak Gümülcinelioğlu, karakterin yaşadığı dönüşümden ise çok memnun.

Niye öyle yaptın kızım! Başak Gümülcinelioğlu'nun Neva karakterine kızdığı anlar da oldu! 8

Oyuncu, karaktere kızdığı dönemlerde olduğunu belirterek şunları anlattı: “Neva’nın dönüşümünü seviyorum. İlk baştaki hatalarına, onlara içerlenmiştim. ‘Niye yapıyorsun bunu kızım. Niye o davaya öyle yaptın’ gibi şeyler olmuştu. Ama naifliğini seviyorum, iyi biri bence Neva. Kalbi temiz ve çalışkan bir kadın. Bu mesleğin içinde yer edinmiş ve hakimlik için yaşı küçük. O yüzden de bu güçlü duruşunu seviyorum.”

Kendisini de naif birisi olarak tanımlayan ve bu noktada benzerlik taşıdıklarını anlatan Başak Gümülcinelioğlu, çalışkanlık konusunda da benzerlikler olduğunu ama ayrıldıkları da birçok nokta bulunduğunu sözlerine ekledi.

Niye öyle yaptın kızım! Başak Gümülcinelioğlu'nun Neva karakterine kızdığı anlar da oldu! 9

Kanal D’yi yuvası olarak gördüğünü belirten oyuncu, sevgilisi Çağrı Çıtanak ile mutlu birlikteliğine de devam ediyor.

Çift, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldı. Sette tanışan ve arkadaşlıklarını aşka dönüştüren ikili, mutlulukları ile de kameralara poz vermeye devam ediyor.