Ana sayfa Dizi Haberleri No:309 dizisi izleyicilere kendisini aşık ediyor!

No:309 dizisi izleyicilere kendisini aşık ediyor!

tarafından ker_def

no309

Samet ve Nergis’le ilgili duygularımdan hâlâ emin değilim. Nergis, onu zengin biri olarak düşünüyor çünkü. Buna sebebiyet veren de, tabii ki Samet. Zaman ilerledikçe, Nergis gerçekleri öğrendiğinde tepkisi ne olur, hiç bilmiyorum. Umarım bu yüzden Samet’in kalbi kırılmaz. Samet onu pikniğe götürdüğünde, içinden “Adam lüksten gösterişten bıkmış tabii, ne kadar da mütevazı.” dedi. Samet’in zengin olduğunu düşünmeseydi, aynı tepkiyi verir miydi? Hiç sanmıyorum! Nergis’in fark etmesi gereken nokta, yanında sevdiğin olduktan sonra, ne paranın ne de olduğun yerin önemi var. Onur’un dönüşümü gibi, onunkini de izleyeceğiz bence.

Bu arada, Lale’nin Onur’dan ayrıldığını duyan, Doktor Onur’un gözünden kalp çıkartmasına ne demeli? Üstelik yeni bölüm fragmanında Lale iki Onur’un ortasında oturuyordu.

Her zaman söylüyorum, ben kendimden bir şeyler bulduğum işleri izlemeyi daha çok seviyorum diye. Öyle olunca, çok samimi geliyor çünkü bana. Bu bölüm, Songül’ün kızlarına ulaşamayıp, çiçekçi dükkânını bastığı sahnede aklıma hemen, bana ulaşamayınca, bütün mahalleyi ayağa kaldıran annem geldi mesela. Bir de, Onur ve Lale’nin bebeğin cinsiyetinin üzerine konuştuğu an, annemin, bana hamileyken, sürpriz olsun diye cinsiyetimi öğrenmediğini hatırladım. Sizce Lale’nin bebeğinin cinsiyeti ne olacak? Ne olacağını bilmiyorum ama Lale’nin kendi gibi bir çiçeği olsun istiyorum. :) İsimler de buldum: Mine, Açelya, Çiğdem, Buket, hatta Demet Özdemir’e ithafen, Demet bile olabilir. Daha seçenekleri çoğaltırım ben.