Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde kendisini gördükçe o haline laf atıyor!

Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde kendisini gördükçe o haline laf atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2007 yılında kariyerine başlayan Nur Fettahoğlu, 2008 ile 2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Peyker karakteriyle büyük bir çıkış yapmıştı. Oyuncunun parlamasını sağlayan rol Peyker oldu ama, bugünlerde Fettahoğu, o hallerini gördükçe kendine sinir oluyor.

Gökçeada’da Daha İyi Bir Yarın filminin çekimleri için bulunan oyuncu, tv100’ün sorularını yanıtladı. Fettahoğlu, hala tekrar bölümleri yayınlanan ve yıllar geçmesine rağmen iyi reytingler alan dizi için ilginç sözler söyledi.

Televizyon başına oturup da bir şeyler izlemenin kendisi için çok mümkün olmadığını anlatan oyuncu, zaman zaman Aşk-ı Memnu’ya özellikle de sosyal medyada rastladığını söyledi.

Nur Fettahoğlu, o görüntüleri izledikçe de kendisini eleştirdiğini şu sözlerle anlattı: “Ben çok fazla televizyon karşısında oturabilen birisi değilim. Ama kendimi gördüğümde, sosyal medyada daha çok önüme çıkıyor. Kendimi gördüğümde, ‘Ne kadar toymuşum, ne kadar küçükmüşüm, bunu niye yapmışım diyorum… Büyüyoruz.”

Aşk-ı Memnu dizisini çekerken 10 yıl sonrasını görmediğini da anlatan oyuncu, çok iyi bir iş çıkacağını hissettiğini anlattı. Bütün işlerinde çok iyi hissettiğini belirten oyuncu, sadece tek bir proje için şüpheci olduğunu ama diğer tüm işlerinin derdi olan yapımlar olduğunu anlattı.