Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Babil dizisine ‘veda’ edemedi!

Nur Fettahoğlu, Babil dizisine ‘veda’ edemedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de geçtiğimiz sezon başlayan ancak Pandemi dönemiyle birlikte yeni sezona kadar uzun bir süre ekrandan uzak kalan Babil dizisi, ne yazık ki yeni sezonda isteneni veremedi! Kanalın beklediği reytingleri alamaması nedeniyle ekranlara veda ediyor. Kadrosunda Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akala, Mesut Akusta ve Aslı Enver’in yer aldığı dizi, bu hafta son bölümüyle ekrana gelecek.

20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 20. bölümüyle veda etmeye hazırlanıyor dizi. Aslında pek çok izleyicinin ‘Bu kadro bir daha gelmez’ dediği oyuncularıyla birlikte dizinin farklı hikayesi de dikkat çekiyordu.

Fakat Cuma akşamı yayınlanan dizilerle rekabet etmekte zorlanan dizi için kısa bir süre önce final kararı alındı. Dizinin çekimleri ise bitti. Son sahneler çekilirken oyunculardan da diziye veda mesajları niteliğinde paylaşımlar geliyor.

Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu’nun sahilde çekilen siyah beyaz fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştıkları görülürken, Fettahoğlu ayrıca dizinin kamera arkası ekibi ile de bir fotoğraflarını paylaştı.

Sahilde son sahnelerini çektikleri anlaşılan Aslı Enver ve Nur Fettahoğlu’nun tüm ekiple verdiği poza Fettahoğlu, “Veda değil, bilakis hoşgeldiniz hayatıma” notunu düştü.

Aslında hep birlikte son bir pozdu ama Nur Fettahoğlu’nun dili ‘veda’ demeye gitmemişti…

İşte o paylaşımlar…

Nur Fettahoğlu, Babil dizisine 'veda' edemedi! 10

Nur Fettahoğlu, Babil dizisine 'veda' edemedi! 11

Nur Fettahoğlu, Babil dizisine 'veda' edemedi! 12

 

Nur Fettahoğlu, Babil dizisine 'veda' edemedi! 13