Ana sayfa Kadın Haberleri Nur Fettahoğlu bir fotoğraf paylaştı ‘kadın her yaşta güzeldir’ dedirtti!

Nur Fettahoğlu bir fotoğraf paylaştı ‘kadın her yaşta güzeldir’ dedirtti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu bu aralar Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Başarılı performansı ile hayranlarını mest eden Fettahoğlu,  duru güzelliğiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

Instagram hesabından “kadın her yaşta değerli ve güzeldir” temalı bir paylaşım yapan Fettahoğlu, hayranlarından çok sayıda beğeni ve iltifat içerikle yorum aldı.

Ünlü oyuncunun paylaşımı 27 binden fazla beğeni aldı. Hatice Şendil ve Naz Elmas’ın da beğendiği paylaşıma yapılan yorumlar da dikkat çekiciydi:

“Dünyanın en güzel kadını…”
“Her yaşında ayrı güzelsin.”
“Asaletine bayılıyorum.”
“Güzelliğin karşısında ilahi söylemek istiyorum.”

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı:

Kadını her yaşta değerli ve güzel hissettirel L’Oreal Paris ailesine katılmaktan çok mutluyum. Dün gece #heryaştagüzel şarkılar söyleyerek yüreğimizi şenlendiren @alyaofficial ‘a , yüreği ve varlığıyla bir dakika olsun yanımdan ayrılmayan @pinarcura @gozdeyilmaz @gulsunuu @gozdeuresingorgul , son dakikalarımın en güzel kurtarıcısı benim can petitom @rutkayozis ,giyinmekten büyük keyif aldığım @raisavanessa ’ ya sonsuz teşekkürler.. ve tabi ki tüm stresimi üzerimden atıp beni en güzel şekilde sahneye hazırlayan @alirizaozdemir ve @burhancilgin iyi ki varsınız… gecenin mimarı @gamzegilava bize şahane bir gece yaşattınız iyi ki ama iyi ki sizi tanıdım , iyi ki ailenize katıldım… insanın , insana kendini değersiz hissettirdiği şu dönemde ruhuma dokundunuz, teşekkür ederim.. @lorealskin

Nur Fettahoğlu bir fotoğraf paylaştı 'kadın her yaşta güzeldir' dedirtti! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.