Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, bomba gibi iki yeni proje ile geliyor!

Nur Fettahoğlu, bomba gibi iki yeni proje ile geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki yeni sinema filmi ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak olan Nur Fettahoğlu, şimdilerde Emre Kavuk’un yönetmenliğini yaptığı Daha İyi Bir Yarın isimli proje için emek veriyor. Gökçeada’da yapılan çekimlerde yer alan oyuncu, senaryodan ne kadar çok etkilendiğini anlattı.

TV100’e konuşan ünlü oyuncu, sonbaharda Makedonya’da çekecekleri bir başka sinema filmi projesinin olduğunu da anlattı. Batı Trakya’daki Türk halkının hak ve özgürlükleri konusunda büyük mücadele sergileyen Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlatan projede Nur Fettahoğlu da Turgay Aydın ile birlikte başrolde bulunuyor.

Oyuncu sonbaharda Makedonya’da çekimleri yapacaklarını ve kendisini çok heyecanlandıran iki projede yer aldığını belirtti. En Son Star TV ekranında Kağıt Ev isimli dizide yer alan Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolü paylaşmıştı. Oyuncu, 8 bölüm süren diziye veda ettikten sonra ara vermeden sinema filmi çekimleri için sete çıktı

Oyuncu,”Bu aralar çok heyecanlı şeyler yapıyorum” diyerek hayranlarına yeni ve iddialı yapımlarla gelmekte olduğunun mesajını vermiş oldu.