Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu da anlaşılan Umay’a çok kızıyor!

Nur Fettahoğlu da anlaşılan Umay’a çok kızıyor!

tarafından ker_def

Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz yıl Fi dizisinde kısa bir rol almıştı. Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu gibi dizilerin ardından evlenen ve bir kızı olan Fettahoğlu, sonunda Star’ın yeni dizisi Kardeş Çocukları ile ekrana döndü.

Televizyongazetesi/Detay – Üstelik yeniden dönüşü de çok farklı oldu. Bu kez ‘kötü kadın’ rolünde izlediğimiz Nur Fettahoğlu, Umay karakteriyle izleyenlere adeta ters köşe yaptı.

Yine zengin ve güzel bir kadını oynuyordu ama geçmişinden kaçan, her şeyini değiştirip kendisine yeni bir dünya yaratan Umay, yıllardır görmediği ablası ve bırakıp kaçtığı kızının ortaya çıkışıyla, geçmişle yüzleşmeye başladı.

Duvarları tek tek kırılan Umay, yine de her sorunun altından kendine bir menfaat çıkarmayı başararak kalkıyor!

Umay’ın hatalarla dolu hayatı ve bencil tarafı, izleyenleri kızdırsa da içten içe yaşadığı acıyı da görmeye başladı.

Umay’a tek kızan izleyici de değil anlaşılan! Başarılı performansıyla övgü toplayan Nur Fettahoğlu da oynadığı karakteri kısa ve öz bir cümleyle özetlemiş: “Ah Umay ahhh…”

Fettoğlu, dizinin yeni bölüm tanıtımını instagram sayfasından yayınlayarak bu yorumu yaptı.

Görünen o ki ünlü oyuncu da hayat verdiği karakteri için için eleştirmeden duramıyor!

Nur Fettahoğlu da anlaşılan Umay'a çok kızıyor! 7

Ah Umay ahhhh….
#Repost @kardes.cocuklari
・・・
#KardeşÇocukları 14. bölüm ikinci tanıtımı karşınızda!
Yeni bölüm Pazar akşamı @startv’de! #MehmetAslantuğ @aycabingol1 @eclipsnf @afrasaracoglu @goldfilmyapim

 

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.