Ana sayfa Kadın Haberleri Nur Fettahoğlu, kapak olduğu derginin emekçilerini unutmadı!

Nur Fettahoğlu, kapak olduğu derginin emekçilerini unutmadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yapan Nur Fettahoğlu, Hello dergisine kapak oldu.

Ünlü oyuncu, şu sıralar kızı Elisa ve eşi Levent Veziroğlu ile tatilde. Dizi sezon arası verir vermez tatile giden oyuncu, instagram sayfasından keyifli anlarının fotoğraflarını paylaşıyor.

Nur Fettahoğlu son olarak Hello dergisinin kapağını paylaştı ve yeni sayıdaki röportajının da duyurusunu yapmış oldu.

Ünlü oyuncu, çekimlerde emek veren herkesi de tek tek sıralayarak emeğin kıymetli olduğunun da altını çizdi.

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı:

Emek kıymetli bir kavramdır…
#Repost @hellodergisi
・・・
Daha güçlü, ayakları yere basan, farkındalıklarıyla derindeki Nur’a kavuşan güzel oyuncu #NurFettahoğlu ile, geçtiğimiz sezon “Kardeşler Çocukları” dizisinde ters köşe yaptığı karakteri ‘Umay’ı, anne olduktan sonraki değişimini, aşkı ve yeni Nur’u konuştuk?
Hepsi ve daha fazlası yarın yeni sayımızda sizlerle. #HelloDergisi @eclipsnf
Röportaj: Sinem Kın @sinemkin
Fotoğraflar: Elif Demiralp @elifdemiralpp
Styling: Hakan Yalçın @hknylcn
Stling Asistan: Pınar Akar, Fırat Gençdoğan
Saç: Burhan Çılgın @burhancilgin
Makyaj: Gülüm Erzincan @gulumerzincan

Nur Fettahoğlu, kapak olduğu derginin emekçilerini unutmadı! 7

 

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.