Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nur Fettahoğlu kararını verdi, yeni projeler üst üste geliyor!

Nur Fettahoğlu kararını verdi, yeni projeler üst üste geliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Nur Fettahoğlu, önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi. En son Star TV ekranında yayınlanan Kağıt Ev dizisinde rol alan oyuncu, çok iyi bir ekibin oluşmasına rağmen 8 bölümde final yapan diziden üzgün ayrılmıştı.

Ardından ilk çekimleri Gökçeada’da yapılan “Daha İyi Bir Yarın” filminde Hande Doğandemir ve Yağızcan Konyalı ile başrolde yer alan oyuncu, yaz aylarını çalışarak değerlendirmek istiyor.  Tek başına AVM’ye gelen Nur Fettahoğlu, ‘İhtiyacım olan tek parça bir ürün almam gerekiyordu, onu almaya geldim. Hızlıca işlerimi hallettim, şimdi evime dönüyorum’ açıklamasında bulundu.

Nur Fettahoğlu kararını verdi, yeni projeler üst üste geliyor! 9

Bu yazı çalışarak geçireceğini açıklayan Nur Fettahoğlu, ‘Dilek Hemşire’ karakterine hayat verdiği ‘İç Bahçe’ adlı filmin çekimlerine başladığını Instastory’sinde yaptığı paylaşımlarla hayranlarına duyurdu.

Oyuncu, “Daha İyi Bir Yarın” filminden sonra “İç Bahçe” ile yaz aylarındaki ikinci filmi için de sete çıkmış oldu.

Nur Fettahoğlu kararını verdi, yeni projeler üst üste geliyor! 10

Theodora Film’in yapımcılığını yaptığı dram türünde ki ‘İç Bahçe’ 1980’li yıllarda geçiyor. Ceren Şahan’ın yönettiği filmin senaryosu İbrahim İris’e ait.

Kariyerinde hızlı ve iddialı adımlarla ilerleyen güzel oyuncu Nur Fettahoğlu film de bir hemşireyi canlandırıyor. Oyuncu instagram hesabından da yeni rolünde yeni imajı ile aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Nur Fettahoğlu kararını verdi, yeni projeler üst üste geliyor! 11