Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç ve Ezgi Mola’nın düşman çatlatma halleri!

Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç ve Ezgi Mola’nın düşman çatlatma halleri!

tarafından ker_def
12 Kasım 1981 Almanya doğumlu olan Nur Fettahoğlu, Haliç Üniversitesi mezunudur.

2007 yılında Benden Baba Olmaz dizisindeki Tülay karakteri ile ekran kariyerine başlayan Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisindeki Peyker Yöreoğlu karakteriyle ise büyük çıkış yapmıştı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran Sultanı Fettahoğlu, son olarak Fi dizisinde Billur karakterine hayat vermişti.

1 Kasım 1978 Almanya doğumlu bir diğer başarılı oyuncu Selma Ergeç ise, 1997 yılında Böyle Mi Olacaktı isimli dizideki Merve karakteriyle ekran kariyerine başlamıştı. Asi dizisindeki Defne Kozcuoğlu karakteriyle büyük çıkış yapan Ergeç, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hatice Sultan karakterine hayat vermişti. Vatanım Sensin dizisinde Halide Edip olarak ekrana dönen Ergeç, şu sıralarda Yaşamayanlar isimli ilk Türk vampir dizisinin hazırlıklarını yapıyor.

29 Mart 1983 İstanbul doğumlu olan Ezgi Mola, 2000 yılında ekran kariyerine başladı ve Hırsız Polis dizisinde Gülay karakteriyle çıkışını yaptı. Canım Ailem dizisinde Feride olarak sevilen Ezgi Mola, son dönemde sinema projelerine ağırlık verdi.

İşte bu 3 başarılı kadın oyuncu bir araya gelerek, adeta düşman çatlattı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte rol alan Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç yeniden bir araya gelmenin keyfini yaşarken, Ezgi Mola’da bu ikiliye katıldı.

Tatilde denize girip çıktıktan sonra verdikleri bu kareyle adeta düşman çatlatıyorlar dedirtti.

İşte oyuncuların düşman çatlatıyorlar dedirttikleri o kare!

Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç ve Ezgi Mola'nın düşman çatlatma halleri! 7