Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, son paylaşımında, zarafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu!

Nur Fettahoğlu, son paylaşımında, zarafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, sezonda Kardeş Çocukları dizisiyle ekrana hızlı bir dönüş yapmıştı.

Kızı Elisa’yı dünyaya getirdikten sonra bir süre ekrandan uzak kalan oyuncu, Fi dizisinde konuk oyuncu olarak rol almış ve daha sonra da internet dizisi Bozkır’da oynamıştı.

Hayranları onu ekranda görmeye sabırsızlanırken, Kardeş Çocukları dizisiyle ters köşe yaptı. Bambaşka bir karakterle ekranlara gelen Nur Fettahoğlu, Umay Karay rolüyle bir kez daha hayranlık kazandı.

Fettahoğlu şu sıralar kızı ve eşi ile birlikte tatilde. Ancak hayranlarını mutlu eden paylaşımlarına instagram’dan devam ediyor.

Son olarak Hello dergisine verdiği bir röportaj için çekilen fotoğrafını paylaştı.

Fettahoğlu’nun fotoğraftaki elbisesi içinde zarifliği ve güzelliği de pek çok övgü alıyor.

İşte o paylaşım:

✌?@hellodergisi

Nur Fettahoğlu, son paylaşımında, zarafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.