Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, yeni dizisindeki imajıyla çok ama çok şaşırtacak!

Nur Fettahoğlu, yeni dizisindeki imajıyla çok ama çok şaşırtacak!

tarafından zk zk
Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, uzun süredir ekranda yer almıyor ancak geçtiğimiz yıl Fi dizisinde konuk oyuncu olarak oynamıştı.

Yeni sezonda ise Kuyu isimli diziyle ekrana gelecek. Most Production imzalı dizinin ismi ilk önce Cennet olarak anılmıştı ancak daha sonra ismi değiştirildi.

Fakat Nur Fettahoğlu, Kuyu dizisinden önce internet platformu BluTV’nin iddialı dizisi Bozkır ile gündeme geldi.

Başrollerinde birbirinden iddialı oyuncuların olduğu Bozkır dizisi, önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor.

ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği, dizide Yiğit Özşener, Ekin Koç, Merve Çağıran Bige Önül ve Altan Erkekli de oynuyor.

Dizinin yayınlanan ilk fotoğraflarında Nur Fettahoğlu’nun imajı büyük dikkat çekti.

Nur Fettahoğlu, yeni dizisindeki imajıyla çok ama çok şaşırtacak! 8

Fettahoğlu’nu açık kızıl ve uzun saçlarıyla göreceğiz. Fotoğrafa ilk bakıldığında yeni imajıyla Nur Fettahoğlu’nun tanımakta zorlanabilirsiniz ancak güzel oyuncuya kızıl saç, bambaşka bir hava getirmiş.

Bu radikal değişiklik, Fettahoğlu’nun dizideki karakteriyle ilgili merakı da arttırdı.

Dizinin konusu şöyle:

Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir’in (Ekin Koç) bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışacağı dizi farklı kurgusu ile seyirciyi büyük bir bulmacanın içine çekecek. Özşener ve Koç’a Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkekli’nin eşlik ettiği ‘Bozkır’ın senaryosu ise çizgi roman ve mizah ile ilgili çalışmalarıyla tanınan Levent Cantek’in imzasını taşıyor.

Nur Fettahoğlu, yeni dizisindeki imajıyla çok ama çok şaşırtacak! 9

Çok yakında BluTV’de yayınlanmaya başlayacak olan polisiye dizi “Bozkır”, gerçekçi dili ve karakterleri ile sadece cinayeti çözmekle kalmayacak, adalet duygusunu da tartışmaya açacak.