Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu’ndan Kardeş Çocukları mesajı

Nur Fettahoğlu’ndan Kardeş Çocukları mesajı

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Pazar günleri izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Kardaş Çocukları dizisinin yeni bölümünün fragmanını instagram hesabından paylaştı…

Televizyon Gazetesi Detay – Dizide canlandırdığı Umay karakteriyle müthiş bir performans sergileyen başarılı oyuncu, hayranlarından da büyük destek görmekte.

Dizinin yeni bölümünün sloganı olan “Kızlar annelerinin kaderini yaşarlar” ifadesini vurgu yapan Nur Fettahoğlu, “Umarım onlara güzel bir gelecek bırakabiliriz” ifadesini kullandı.

Nur Fettahoğlu’nun bu paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

İşte o paylaşım:

Umarım onlara güzel bir gelecek bırakabiliriz… #Repost @kardes.cocuklari
・・・
“Kızlar annelerinin kaderini yaşarlar.” #KardeşÇocukları @aycabingol1 @eclipsnf @farukteber @goldfilmyapim @startv

 

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir.