Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu’nun sesine ne oldu? Kardeş Çocukları dizisinde dikkat çeken durum!

Nur Fettahoğlu’nun sesine ne oldu? Kardeş Çocukları dizisinde dikkat çeken durum!

tarafından zk zk

Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakterini oynayan Nur Fettahoğlu’nun sesinde dikkat çekici bir durum vardı.

Dizinin bazı sahnelerinde normal bir ses tonuyla konuşan Fettahoğlu’nun, bazı sahnelerde ise sesinin kısık olduğu görüldü.

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü oyuncunun konuşurken hayli zorlandığı bölümde, bu özel durumu nedeniyle ilginç anlar da yaşandı.

Ayrı ayrı zamanlarda çekilen sahnelerin montajla birleştirilmesiyle ortaya çıkan durum, ekranda da değişik bir durum oluşturdu.

Sesinin kısık olmadığı zamanlarda yapılan çekimlerde Umay’ın sesi normalken, bir sonraki sahnede bir anda kısıldı. Devam eden sahnede yeniden normalleşti.

Ünlü oyuncunun 14. bölümde yer alan bu durumu, sosyal medyada da dillendirildi.

Nur Fettahoğlu'nun sesine ne oldu? Kardeş Çocukları dizisinde dikkat çeken durum! 7

Nur Fettahoğlu’nun kimi sahnelerde konuşurken çok zorlandığı da anlaşılıyor.

Dizinin bir takipçisinin sosyal medyada yaptığı “Umay’ın sesini kısan hayat, bize ne yapmaz?” şeklindeki esprili sözleri ise dikkat çekti.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, başarılı performansıyla Umay karakterine hayat veriyor.

Başlangıçta pek de sevilmeyen Umay’ın, geçmişte yaşadığı zor zamanlarla ilgili hatırlatmalardan sonra, izleyici artık onu da anlamaya başladı.

İşte Nur Fettahoğlu’nun sesinin kısık olduğu bir sahne: