Ana sayfa Sosyal Medya Nur Sürer’e Burcu Biricik ve Enis Arıkan’dan duygusal veda!..

Nur Sürer’e Burcu Biricik ve Enis Arıkan’dan duygusal veda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin 29 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümüne usta oyuncu Nur Sürer’in canlandırdığı ‘Feride’ karakterinin vedası damga vurdu.

Ünlü oyuncu Nur Sürer, 3. sezonu devam eden Camdaki Kız dizisinde çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Dizinin hikayesinde sertlik ve acımasızlık noktasında en öne çıkan karakter kuşkusuz ki ‘Feride’ oldu… Bu karakterin duygusal olarak yumuşamasına yönetmen Nadim Güç engel olurken, Nur Sürer, kendisinin süreç içinde sert bir tavır sergilemekte zorlandığını ortaya koymuştu.

‘Feride’ karakterinde muhteşem bir oyunculuk sergileyen ve ekran başındaki milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan usta oyuncu yayınlanan son bölümde hikayede ölerek diziye veda etti.

Nur Sürer'e Burcu Biricik ve Enis Arıkan'dan duygusal veda!.. 8

Burcu Biricik dizide annesini canlandıran usta oyuncudan çok şey öğrendiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ifade etti. Biricik paylaşımında şu duygusal ifadeleri kullandı;” Canımmmm @nursurerofficial seninle çalışma şerefine nail olmak benim için büyük gurur. Senden (hem bir kadın hem de oyuncu olarak) öğrendiklerime, yoldaşlığına, sevgine, partnerliğine minnettarım. Seni aşşırıııı seviyorum aşşşşırı.”

Nur Sürer'e Burcu Biricik ve Enis Arıkan'dan duygusal veda!.. 9

Enis Arıkan da Nur Sürer’e sosyal medya paylaşımıyla veda etti. Arıkan paylaşımına şunları yazdı; “Benim kötü kalplim Nur yüzlüm. Sensiz nasıl olacak bilmiyorum. İçim gidiyo sana. Seni çok seviyoruz, öyle böyle diil.”

Camdaki Kız dizisindeki 63 hafta süren oyunculuk serüvenine nokta koyan Nur Sürer, ‘Feride’ karakterinin hikayeden çıkması ile bir süre dinlenme fırsatı bulacak. Ancak ünlü oyuncunun Ocak ayının ortalarında yeni dizi Aile için yeniden sete çıkacağını da hatırlatalım. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde Nur Sürer’i ‘Hülya’ isimli yine güçlü bir kadın karakterinde izleyebileceksiniz.