Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nur Yerlitaş’ın izdiham halleri kandırmaca

Nur Yerlitaş’ın izdiham halleri kandırmaca

tarafından ker_def

H&M’in Balmain marka ürünleri için ünlülerin birbirini ezerek alışveriş yaptığı görüntülerle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Güneş gazetesinin konuyla ilgili haberi şöyle…

Bir mağaza açılışında yaşman izdiham ve yağmalama bir anda gündeme bomba gibi düştü. Fatih Ürek ve Nur Yerlitaş gibi isimlerin indirime giren kıyafetlerden alabilmek için birbirini ezdiği, fenalık geçirdiği açılışta yaşanılanların kurmaca olduğu, oradaki ünlü isimlerin arbede için para aldığı konuşuluyor.

HEPSİ KURMACAYMIŞ
200′ü iş, sanat ve cemiyet hayatından olan konukların mağazanın kapıları açıldığı an içeriye koşarak, mankenleri bile parçalayacak derecede kıyafetlere saldırmış olması basında geniş yer bulmuştu. Halk, böyle bir karmaşanın nasıl yaşandığını, ünlü isimlerin kendilerini böyle nasıl rezil edebildiğini merak ederken, hepsinin bir kurmaca olduğu ortaya çıktı. İddialara göre, açılışı yapılan yetkililer başta Fatih Ürek ve Nur Yerlitaş olmak üzere pek çok ünlü isme bu karışıklığı doğurup, birbirlerini çiğnemeleri için para ödemiş. Planı da tutmuş.

NUR YERLİTAŞ SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLMUŞTU

SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR

“Nur Yerlitaş lüks mağaza açılınca raflara saldırdı”, “Balmain marka Mont için , Fatih Ürek ve Nur Yerlitaş saç saça birbirlerine girmişler mağazada. Bıçak çeken Nur, zor sakinleştirilmiş.”, “Bir mağaza açılışı ve mağazayı talan etmek için bekleyen insanlar… Aralarında Nur Yerlitaş ve Fatih Ürek de var: izdihamda Nur Yerlitaş ve Fatih ürek de var, far görmüş tavşan gibiler.”

“NUR YERLİTAŞ BAYILACAK GİBİ OLDU”

H&M ve Balmain etkinliğindeki görüntüleri nedeniyle alay konusu olan Nur Yerlitaş’tan bir açıklama gelmedi ancak medyaya yansıyan görüntülerde ünlü modacıyla aynı karede yer alan Fatih Ürek, şunları söyledi: “Aslında biz VIP davetli olarak gittik. Başta her şey normaldi, bizi şampanyalarla karşıladılar… Ama kapılar açılınca neye uğradığımız şaşırdık… İnsanlara bir haller oldu, çıldırdılar…Biz de kendimizi o çılgınlığa kaptırdık. Elimi uzattığım kıyafete bir başkası yapışıyordu, fenalaşanlar oldu…Nur Yerlitaş bayılacak gibi oldu, hemen sakin bir yere götürdük. Ben de bir köşeye oturup, sakinleşmek istedim. O arada bir mankenin üzerindeki ceketi kimsenin almadığını fark ettim, fırsat bu fırsat deyip üzerinden çıkarıp aldım. Mücadelenin sonunda yaklaşık 3 bin lira harcayarak 7-8 parça palto ve ceket aldım. Özellikle daha önce fiyatının 40 bin lira olduğunu bildiğim bir paltoyu bin liraya almak beni çok mutlu etti. Aslında düşününce bu bir görgüsüzlük değil…Dünyanın her yerinde bu organizasyonlarda benzer şeyler yaşanıyor.Bunun parayla ilgisi yok, ben çok eğlendim.”

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Nur Yerlitaş, 80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamıştır. Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.Ünlü Modacı, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. Pek çok ünlü isimle çalışan Nur Yerlitaş; Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan’ın sahne kostümlerini dikiyor.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV’de Şebnem Dönmez’in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yapmıştır. 2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarışmıştır.Pek çok yarışma programında jüri üyesi olarak bulunanNur Yerlitaş, 2011 yılından beri İşte Benim Stilim formatındaki yarışmaların jüri koltuğunda oturmaktadır.