Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Balık burcu yorumunda aşk hayatınızda sular durulmuyor!

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Balık burcu yorumunda aşk hayatınızda sular durulmuyor!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Balık burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Balıklar, iş hayatlarınızda başarılı olmak için ilişkilerinize dikkat edin. Kendinize zaman ayırıp özlediğiniz bir alana dönmek sizi mutlu edecektir. Aşk hayatınızda sular durulmadı karışıklık devam ediyor. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağınız bir haftadasınız. Doğru tespitler yapmak istiyorsanız tutarlı olun, yoksa bir ayrılık yokken dağılmaya sebep olabilirsin. Maddi konularda çok becerikli olacağın bir hafta. İş ve kariyer açısından yaratıcı olduğun bir hafta olacak. Sorumluluk aldığınız her konuda başarılı olacaksınız. Başvuru yaptığınız bir işten geri dönüş olacak. Sadece dikkat edilmeniz konu, aşk hayatınızda sular durulmadı. Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın size olan ihtiyaçlarıyla ilgilenmemiş olabilirsiniz. Bu hafta çocuklarınıza karşı ilgi ve şefkatin artmasıyla ailedeki huzurun  dengelenmesine sebep olacaksınız. Kendinizle alakalı aşk hayatınızda anlayışlı olmaya özen gösterin. Hem partnerinize hem kendinize farkındalık yaratacaksınız. Maddi konularda uzun süredir almak istediğiniz eşyaları bu hafta alabilirsiniz. Sıhhatiniz ve sağlık konusunda son derece sağlıklı bir haftadasınız. Sadece Haftanın 3. ve 4. günü başınızda ağrılar olabilir. Hekime gitmelisiniz. Akrabalık ilişkilerinde uyumsuzluk yaşayanlar olabilir hayatınızda. birbirinin lafını taşıyanlar olabilir onları sakın dinlemeyin. geçinemeyen insanların dedikodularını dinlemeyin, susturun ve durdurun.