Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Terazi burcu yorumunda kaygılarınıza dikkat uyarısı

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Terazi burcu yorumunda kaygılarınıza dikkat uyarısı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Terazi burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Teraziler, kaygılarınız çok. Para konusunda kaygılarınız çok yersiz. İşinizle ilgili kaygılarınız çok yersiz. Gereksiz harcamalarınıza dikkat edin. Katılacağınız bir davette sizin için yeni başlangıçlar olabilir kalbiniz boşsa. Arkadaş ortamlarınızda yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Farklı kültürden kişilerle kaynaşabilirsiniz. Bilinçli para harcadığınız takdirde maddi açıdan dibe vurmanız engellenecek. İşinizle ilgili kaygıyı bırakın, düşünüp harcamalar yapın.