Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Başak Burcuna dikkat dedi. “Alacağınız iş teklifleri var, iyi düşünün diyorum!”

Nuray Sayarı Başak Burcuna dikkat dedi. “Alacağınız iş teklifleri var, iyi düşünün diyorum!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarına uyarı ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Sayarı; Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirterek, Başak burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Başaklar, bu hafta birden fazla iş teklifi alabilirsiniz, bu konuda size tavsiyem, iyi düşünün hiç bir konuda düşünmeden karar vermeyin. Dolunay bu hafta sizin burcunuzda, sinir sisteminize çok dikkat edin. Gereksiz harcalamalar yapmayın, paranızı dikkatli harcayın.

Bu hafta her şeyi iyi değerlendirin, tedbirli ve dikkatli olun bunu yapmazsanız ilişkinizden veya işinizden olabilirsiniz. Hayatınızda gizli saklı ne varsa bu dönem de ortaya dökülecek. Sizden gizlenen bir konuda aniden su yüzüne çıkabilir. Görmediğiniz her şeyle yüzleşeceğiniz bir haftadasınız. Tavsiyem , ‘hakkımda hayırlısı olsun’ deyip geçin, şikayet etmeyin, bu sizin yararınıza olacak.

Size hayatınızı akışa bırakmanızı öneriyorum,  yaşanmış ayrılıklardan dönüşler olabilir ancak bu kişi sizi üzmüşse hayatınıza geri almayın. Bu hafta iyi düşünmeden hareket etmeyin, şeffaf ve sakin olun diyorum.