Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Başak burcuna; “Özgüvenli olursanız para konusunda şanslı bir hafta” dedi

Nuray Sayarı Başak burcuna; “Özgüvenli olursanız para konusunda şanslı bir hafta” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı ‘nın Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında ki burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Nuray Sayarı haftalık değerlendirmesinde Başak burcu için şunları söyledi; “Sevgili başakların bu hafta çevrelerine ne kadar öz güvenli olduklarını hissettirmeleri gerekiyor, özellikle iş yaşamları konusunda polemikler var, özgüvenli olurlarsa pürüzleri ortadan kaldıracaklar, Başaklar, haydi omuzlar yukarı, baş havaya kendinize güvenin!” dedi.

Başak burcunun çelişki yaşamayı sevmediğini ancak kendi kendini çelişkiye sokabildiğini söyleyen Sayarı; “Bu hafta kuruntulu duygular içerisinde olmamaya önem gösterdiğiniz taktirde, iş hayatınızda başarı sizi bekliyor, kariyer değişimi ve  kazanç artışı söz konusu, maddi anlamda  şanslı bir haftadasınız” dedi.

Nuray Sayarı Başak burcuna şu tavsiyede bulunarak “Sevgili Başak burcu, kas ve eklem ağrılarına dikkat edin! Bu hafta spora başlamak istiyorsanız  önümüzde ki haftaya erteleyin çünkü  Yeni Ay zamanında başlanan sporlar hep yarıda kalır” dedi

 

İ