Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Aslan burcuna pişmanlık mesajı!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Aslan burcuna pişmanlık mesajı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki Aslan burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili Aslanlar, bu hafta yenilik haftası. Biriyle ortak bir ilişkiye imza atabilirsiniz. Geçmişte yaşanmışlıklardan kaynaklı haftanın ilk günlerinde hüzün, karamsarlık olabilir. Bir ilişki kaybetmiş olabilirsiniz. Bu kayba siz de neden olmuş olabilirsiniz. Karamsarlık yapmayın, hiç bir olay için pişmanlık duymayın. Dolunay Aslan burcunu nasıl etkiliyor? Ortak bir iş yapma teklifi gelebilir, değerlendirin. Parasal konularda beklenmedik fırsatlar oluşabilir. Beklenmedik görüşmeler yaşayabilirsiniz.

Uzun bir süredir haber beklediğinizi yerden çağrı alabilirsiniz. Aklınızdan çıkardığınız bi yerden bir anda cevap gelecek. Saygınlığınız saha çok ortada görünecek değişiklik yaparsanız. Bu hafta bir türlü elde edemediğiniz parasal beklentilerinizle ilgili kendimi ne kadar yormuşum dediğiniz her şey umudunuzu kestiğiniz an önünüze gelecek. Bu hafta gelecekler sizi karamsar olmaktan vazgeçin konusunda uyarıyor. Varsayımlar karamsar yapar sizi. Görevi biten herkese hoşçakal diyin. Sen öğreteceğini öğrettin diyin ve bırakın gitsin. Haftanın 5.6. günü büyük değişikliklere hazır olun, harika günler sizi bekliyor.