Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Başak burcuna ‘sakın aldatma’ uyarısı!

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Başak burcuna ‘sakın aldatma’ uyarısı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumlarını paylaştı. Burcunuzun bu hafta size neler anlattığını öğrenmek için Sayarı’nın yorumlarını mutlaka takip etmelisiniz. Nuray Sayarı, burçlar konusunda bu haftanın önemli gelişmelerini tek tek açıkladı. Hangi fırsatlar var, kim şanslı, kim mutlu, nelere dikkat edilmeli? Yani kısaca burcunuz size ne diyor? İşte bu soruların yanıtlarını Nuray Sayarı, 18-24 Şubat haftalık burç yorumunda verdi.

Peki Başak burcu için Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda hangi uyarılar var:

Sevgili Başaklar,bu hafta birden fazla iş fırsatı olabilir, hiç bir şeye güvenip işten çıkma, işsiz kalırsın. Harcamalarınıza dikkat edin, gereksiz harcamalar yapmayın. Duyacağınız bazı sözler canınızı sıkabilir. Özellikle tedbirli ve dikkatli olunmadıktan sonra bu hafta çok zorlayıcı bir hafta, gizlenen her şey aydınlanacak. Birinin hakkını yediyseniz şak diye ortaya çıkacak.

Aldattıysan ortaya çıkacak, aldatıldıysan da ortaya çıkacak. Birilerine hata ettiyseniz hatanızı düzeltmeye çalışın. Gerçeklerle ve görmediğiniz her şeyle yüzleşecek haftadasınız bu hafta. Birden fazla iş fırsatı olabilir, iyi düşünün. Bu sabah eşinizin telefonunu karıştırmak duygusu gelebilir ama sakın karıştırmayın. Akışa bırakın hayatı. Çıkıp gitmiş olanları hayatınıza geri almayın. Sizi üzmüş birine yeniden fırsat vermeyin. İyi düşünmeden değişim yapma. Harcamalarınıza dikkat edin. Dolunay cesaret verebilir, bilinçsiz alışveriş yapabilirsiniz dikkatli olun.