Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık Koç burcu yorumunda aşkta büyük şans! 22-29 Nisan Koç burcu yorumu!

Nuray Sayarı haftalık Koç burcu yorumunda aşkta büyük şans! 22-29 Nisan Koç burcu yorumu!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı, 22 – 29 Nisan haftası için Koç burcuna önemli tavsiyeler verdi:

“Aşk hayatınızda yüzünüzün güleceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde işinize yeni ve etkili kaynaklar kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki karışık durum canınızı sıkabilir.”

Sayarı’nın kısaca bahsettiğimiz bu bilgileri biraz açalım… Yeni haftada Koç burçlarını neler bekliyor?

Nuray Sayarı net bir şekilde aşk hayatınızda yüzünüzün güleceği haftalara girildiğini anlattı. Aşk hayatında problem yaşayanlar için önemli bir tavsiye verdi.

Nuray Sayarı, “Aşk hayatında problem yaşayanlar bu hafta mümkün olduğunca dinleyici olmaya, hayata karşı duruşunuzla dikkatli olmaya dikkat edin” diye konuştu.

Evli Koç burcu kadınlarına da uyarılarda bulunan Nuray Sayarı, eşinden ilgi bekleyen kadın izleyicilerine “Eşinizin önünde değil arkasında olmaya dikkat edin. Mümkün olduğunca katıldığınız ortamlarda eşinize öncelik tanıyın, onun konuşmasına öncelik tanıyın. Kıskançlık yapmayın, ilgi gördüğü vakitte gurur duyun onunla. Aşk hayatınızda yüzünüzün güleceği bir durumlar olur böyle davranırsanız” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Evli koç burcu kadınlarının eşlerine karşı tepkisel hareketler yapmaması gerektiğini anlatan Nuray Sayarı, kalbi boş olanlara da müjde verdi.

Plansız ve programsız bu hafta bir aşkın başlayabileceği müjdesini veren Nuray Sayarı, iş konusunda ise Koç burçlarının hafta boyunca çalışmalarının karşılığını alacaklarını anlattı.

İş yaşamında bu hafta bazı sorunların çözüleceğini, ayrıca aranızın kötü olduğu kişilerle de barışacağınızı belirten Nuray Sayarı, ayrıldığınız birisiyle de yeniden barışmanın mümkün olduğuna değindi.