Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Haftalık Yengeç Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

Nuray Sayarı Haftalık Yengeç Burcu Yorumu – 18 – 25 Mart 2019

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var Programında yeni haftaya yönelik burç yorumlarında bulundu. Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği programın geçen haftaki bölümünde rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Nuray Sayarı, 18 Mart Pazartesi günkü programda yerini aldı.

18-25 Mart 2019 haftasında burcunuz size ne diyor? 21 Mart’taki Dolunay’ın etkileri neler olacak? Aşk, para, sağlık ve kariyer alanlarında gezegenlerin hareketleri sizi nasıl etkileyecek?

Nuray Sayarı, 18 – 25 Mart Haftası için YENGEÇ burcu yorumunda şu detaylara dikkat çekiyor:

Sevgili Yengeçler, sağlık hususunda dikkat etmeniz gereken bir hafta. Psikolojik anlamda alıngan olmanız, çevresel ilişkilerinizde sulu gözlü olarak itici görünüm olacak. Aile içi kavgalara dikkat edin. Alıngan olmanız çevrenizi zorlayacak. Bazı olayları görmezden gelin. Kararlı egemen hareketleri nedeniyle iş hayatınızda tüm dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Kariyerinizde muhteşem başarı alacağın ız bir haftadasınız. 

Sorumluluklarınızın farkında oladuğunuz için, iş hayatınızda da aile hayatınızda da dikkat çekiyordunuz. Parasal olarak da durumunuz çok iyileşecek.Kardeşleri olan yengeçlerin çok dikkatli olmanız gerekiyor. Geçimsizlik haftasındasınız bu hafta. Affedici olun. Kardeşiniz bile olsa sizi üzmesine müsaade etmeyin. Öfke size zararlı. Görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz. Bu hafta çok duygusalsınız. Ağlamak iyidir ruha yapışan kirler temizlenir. Değmeyen insanlar için ağlamayın. Güçlüyüm, başarılıyım, kimseye ihtiyacım yok diyin. Bu hafta iş haftasındasınız, ektiğinizi biçeceksiniz. Yaşadıklarınız haksızlıkları hep farkediyorsunuz bu hafta alıngan olacaksınız.

Çevreniz size devamlı şükretmek için çok şeyin var sen de çok alıngansın böyle olma diyecekler.Bu hafta yükseliş, kazanç ve başarı haftasındasınız. Sizden bi şey öğrenmeyen birine nasihat etmeyin. Kime iyilik etsem kötülük görüyorum diyorsanız kimseye iyilik etmeyin. 20 Mart itibariyle önümüzdeki bir ay boyunca hayatınızın odak noktası işe ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Bu konulardaki stres yavaş yavaş ortadan kalkıyor ve kimliğinizi daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Önemli olan bu süreçte hedef belirlemek olacaktır. Her zaman üstlerinizin, yöneticilerinizin dikkatini çeker pozisyonda olacaksınız.

Bu hafta Mars ile Plüton arasında da destekleyici bir görünüm olacak. Sosyal çevre, arkadaşlık ilişkilerinde aşırı korumacı ve sahiplenici bir yapı içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde uzlaşmacı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.Özellikle bu hafta kadınlarla ilişkiler ön plana çıkabilir, sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Bu hafta Terazi burcunda Şironyen Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir.Bu Dolunay zamanı, ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ama Merkür’ün de hala geri harekette olduğunu unutmayın.