Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 AKREP Burcu Yorumu

Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 AKREP Burcu Yorumu

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili neler yaşanacak? Burcunuz size ne söylüyor? 2019 yılı neler getirecek? Burcunuza göre yeni yılın sizlere sağlayacağı avantajlar neler? Burcunuzun yeni yıldaki durumu hakkında bilgiler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Biz de sizler için ünlü astrologlardan burç yorumlarını araştırdık ve ortaya farklı detaylar çıktı.

2019 yılında Balık burçlarını neler bekliyor? Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner sizler için 2019 yılı hakkında önemli bilglier sunuyor… İşte tüm detaylar:

ÜNLÜ ASTROLOGLARDAN 2019 AKREP BURCU YORUMLARI

DİNÇER GÜNER:  Akreplerin ve yükselen akreplerin, son 12 yılın en iyi parayı kazanabilecekleri seneyi yaşayacaklar. Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halükarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcayayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Bu dönem parasal hareketlerinizi büyük bir gizlilik prensibi içinde de yürütebileceksiniz.
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise doğru iletişim nasıl kurulur, geleceğim için hangi eğitimi almam daha iyi olur, yakın çevrem ile nasıl doğru iletişim kurarım, kardeşlerimle ilişkilerim nasıl olmalı gibi sorulara yanıt aramanıza neden olabilecektir. Bu transit zamanında bazı şeyleri düzenleme, tasnif etme dönemi olabilecektir sizin için. Yakın çevre ve kardeşlerinizle yeniden yapılandırmaya başladığınız ilişkileri test etmeye başlayacak, doğru adımlar atıp atmadığınızı öğrenebileceksiniz bu sayede. Özellikle yaşça büyük kişilere kendinizi daha çok ifade etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Eski yarım kalan işlerinizi tamamlamak, üzerinden geçmek için harika zamanlar. Oturduğunuz apartmanın yönetimsel işleri size kalabilir, kardeşleriniz ile daha çok bir araya gelebilirsiniz. Eski yazıları tasnif etmek, düzeltmek, elden geçirmek, eski hesapları tekrar gözden geçirmek için ideal zamanlar. Valla bu dönem kardeşlerinizle aranızda türlü sorunlara sürekli çareler üretmek durumunda kalabilirsiniz, onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Aslında iletişim kurmayı öğreneceksiniz ama Satürn öğretirken yerleri öptüre öptüre öğretir haberiniz olsun. Öyle web sitesi açayım, 2 ürün satayım köşeyi döneyim diyorsanız avucunuzu yalarsınız, önce pişeceksiniz sonra kazanacaksınız. İletişim, satış, pazarlama ile ilgili konularda kanun dışı işler yapayım demeyin sakın, sonra adaletin terazisi tepenizde parçalanır bilginiz olsun. Bu dönem daha çok yazacak belki, daha çok okuyacak ya da yeteneklerinizi geliştirmek için türlü eğitimler alacaksınız. Kişisel yeteneklerinizi artık mesleğe dönüştürebilirsiniz bu dönemde. İlk defa kitap çıkartabilirsiniz. Kendinizi satış, pazarlama, reklam konularında geliştirebilirsiniz.
Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. Seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blogla ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek içinde destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkiler söz konusu. Seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir, blogla ilgilenebilir, iletişimle ilgili bir takım konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizi düzenlemek içinde destekleyici olabilir. Önemli iş anlaşmaları, sözleşmeleri imzalamak için güzel etkiler söz konusu. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. . Tutulma ile, kariyer, statü, prestij, iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecektir. Bu alanda sıradışı, daha önce görmediğiniz, denemediğiniz deneyimler yaşayabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilir veya bir proje içinde olmanız gerekebilir, teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işte teknolojiyi, digital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ya da dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Bu sizin pekte beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin.

BURCU İNCİ: Sevgili Akrepler, seyahat etmeye hazır mısınız? 2019 yılı sizin için yurtdışı bağlantılarının çok yoğun olabileceği, eğitim ve hobileriniz konusunda yoğun mesai harcamanızın gerekebileceği bir yıl olacak gibi duruyor. Tutulmaların yaşanacağı evlere bakıldığında, büyük hayat planlarınızın tamamen değişebilir, kendinizi belki de şimdiye kadar “yapmam” dediğiniz konuları yaparken bulabilirsiniz. Eğitimini almak istediğiniz o konu her ne ise, bu sene vakit yaratmak konusunda hayat sizi zorlayacak gibi duruyor…

Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız veya akrabalarınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler oluşabilir. İletişimde olduğunuz insan sayısı ciddi şekilde artabilir. İletişim kanallarınızın da beraberinde artması söz konusu tabii.

Güzel haber şu ki, Jüpiter tüm yıl para konularıyla ilgili yanınızda olacak. Jüpiter bulunduğu evi şansı, bolluğu ve bereketi ile adeta ihya eder. Kendi emeklerinizle kazandığınız parada artış olabilir, artış olmasa bile nasıl bu kadar bereketlendiğine siz bile şaşırabilirsiniz.

İlişkiniz konusunda beklenmedik, sürpriz kararlar alabilirsiniz. Özellikle Mart ayından sonra ilişkiniz, evliliğiniz ve ortaklığınız hakkındaki kararlarınızı delilik mi dahilik mi süzgecinde sorgulamak zorunda kalabilirsiniz.

NURAY SAYARI: Aşk: Akrep burçlarına büyük müjde! Eski aşklarınız ve anılarınız tekrardan ön plana çıkıyor. Bununla birlikte yeni aşklara yelken açacağınız huzur dolu günler sizleri bekliyor. Evli akrep burçları ise , eşlerinin büyük ilgisi ile karşı karşıya kalabilir.

Para: 2019 yılının ortalarına kadar maddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalarak zorluklar çekebilirsiniz. Fakat bu tür olumsuz durumlar ile karşı karşıya kaldığınız zamanlarda ailenizden büyük yardım göreceksiniz. Bu planlama sayesinde dar boğazdan kurtulmuş olacaksınız.

Sağlık: Nuray Sayarı 2019 burç yorumlarına göre Trioid hastalığı ile karşı karşıya kalabileceğiniz konusunda uyarılar görünüyor. Ani ani parlama ve sinir bozuklukları sağlığınıza ciddi boyutta zarar verebilir. Bu konuda önlem almanızda yarar olacaktır. Bununla birlikte akrep burçlarını ciddi dersler bekliyor. Bu duruma kendinizi şimdiden hazırlamalısınız.

Yeni sene ile beraber yeni 2019 burçları geliyor. Tecrübeli astrolog çalışanlarımız ile bu sene hem özel yaşamınız da hem de iş hayatınız da bir çok başarı yakalayacaksınız.

HANDE KAZANOVA: 2019 yılında maddi konularda en şanslı burç olarak sizi görüyoruz sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Maddi konularda kazanımlarınızı arttıracağınız bir dönem. Elde edeceğiniz gelirlerde yükselmeler sizi çok ama çok mutlu edebilir. Girişimleriniz, ticari faaliyetleriniz, kazanımlarınız ve yatırımlarınız gibi konulara algınızı çevirmeniz gerekiyor. Çünkü buralardan gelecek olan maddi kazançlar önümüzdeki dönemi de şekillendirecek sevgili Akrep’ler. Diğer taraftan Satürn yakın çevre, akraba ve kardeşler alanlarınızda dolaşmaya devam ediyor.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda ve sorumluluklarınızda birtakım mesafeler, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan satış, reklam, tanıtım, pazarlama ya da iletişime dayalı işlerinizde önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Çok çalışarak, disiplinli olarak ya da organize olarak atacağınız adımlarda bu sene hayat sizi destekleyecek sevgili Akrep’ler. 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde önemli girişimlerden uzak durmalısınız sevgili Akrep’ler. Bu girişimler parayla bağlantılı olabilir. Eğer paranızı bir alana yatıracaksanız ya da yatırım yapacaksanız, bu tarihlerde yanılma ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var. Aşırı iyimser ve çoşkulu adımlar size hata yaptırabilir.

Bu sene diğer yandan eğitim taraflarında çok güzel açılımlarınız da olacak. Çünkü tutulmalar hem yakın çevre-uzak çevre alanlarınızı hem de eğitim alanlarınızı tetikleyecek sevgili Akrep’ler. İlgi duyduğunuz, öğrenmek istediğiniz konu ve olayların bu sene balıklama içine girebilir ve katılmak istediğiniz kurs, eğitim ya da seminer varsa bu konuların sorumluluklarını hayatınıza taşıyabilirsiniz. Yakın çevrenizin sorumlulukları ve olayları tutulmalarla beraber hayatınızda önem kazanacak. 21 Ocak’ta gerçekleşen tutulma kariyerinizde önemli bir mevzuyu karşınıza getirebilir.

Kariyer hayatınızda hızlı ve beklenmedik kararlar alabilirsiniz sevgili Akrep’ler. Bu sene özellikle Ekim doğumlu bir Akrep’seniz Ekim’in sonu itibariyle Uranüs’ten alacağınız etkilerle özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek. Güzel bir 2019 yılı diliyorum.