Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 KOVA Burcu Yorumu

Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner’den 2019 KOVA Burcu Yorumu

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili neler yaşanacak? Burcunuz size ne söylüyor? 2019 yılı neler getirecek? Burcunuza göre yeni yılın sizlere sağlayacağı avantajlar neler? Burcunuzun yeni yıldaki durumu hakkında bilgiler arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Biz de sizler için ünlü astrologlardan burç yorumlarını araştırdık ve ortaya farklı detaylar çıktı.

2019 yılında Balık burçlarını neler bekliyor? Nuray Sayarı, Hande Kazanova, Burcu İnci ve Dinçer Güner sizler için 2019 yılı hakkında önemli bilglier sunuyor… İşte tüm detaylar:

ÜNLÜ ASTROLOGLARDAN 2019 KOVA BURCU YORUMLARI

DİNÇER GÜNER: Kovalar için bu sene özellikle vur patlasın, çal oynasın bir sene. Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya getirecek. Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felsefi bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer, organizatörlük vb. işlerle ilgilenebilirsiniz. Başka insanlara da fayda sağlayacak projelerde aktif görevler alabilirsiniz. Derneklerde, klüplerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter; neyin hayalini kuruyorsanız, neyi hedefliyorsunuz, idealize ettiğiniz konu her ne ise buna ulaşmanız konusunda güçlü kişilerden güzel destekler alacaksınız.
Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız konular olacaktır. Satürn’ün bu transitinin ana teması yalnızlıktır. Siz bunu isteyin veya istemeyin! Kendinizi kalabalıklar içinde bile yalnız hissedersiniz, bazen siz bile kendinize yetemeyebilir ve bu yalnızlık hissinden kurtulamayabilirsiniz. Bu transit aslında ruhsal anlamda olgunlaşma sürecidir. Hayatınızda küçük şeyleri fazlaca büyütebilir, vesveseli bir yapıya bürünebilirsiniz. Tüm ilişkilerde zorlanılabilecek bir süreçtir bu. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bu transit zamanı kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz, bunun yanı sıra sağlığınıza da extra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir ve bünyeniz daha hassas olabilir. Ben bu Satürn transitini yaşadım, 7,5 sene önce. Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak sizlere anlatayım. Ne kadar gizli derinde gömülü kalmış hastalık varsa hepsi hortladı, hepsiyle uğraştım evelallah! Sonra süper yalnızdım işin garip tarafı yalnızlığı ben seçmedim, kendiliğinden oldu her şey. Ruhsal olarak kendimi deli gibi eğitmeye çalıştım, hep ruhsal konularla önüme geldi bir bir, gözümden kaçırdığım ne varsa hepsini yakaladım. İt gibi çalıştım ama çalışmalarım desteklenmedi, verilen sözler tutulmadı, tırnaklarımla kazıya kazıya bir şeyler yapmaya çalıştım, benim kontrolümün dışına büyük kayıplar yaşadım, ölümlerde oldu. İnsanlara güvenimi kaybettim, ruhsal olarak çöktüğüm anlar oldu, panik atak geliştirdim. Falan fıstık bu gibi olaylarla uğraştım durdum, uyku düzeni diye bir şey zaten kalmadı, yarasaya döndüm. Benim 12. evimden geçerken deneyimlediklerim bunlardı. İçimi boşaltmak size kısmetmiş, ben sırası savdım şimdi sizlerde, haydi kolay gelsin bakalım. Dünya öyle laylay kakara kikiriii bir yer olmadığını anladım sizde anlarsınız. Bu dönem kendi kendinize yetmeyi öğreneceğiniz bir dönem. İş kurmak içinde harikadır bu ara bilginiz olsun. Hayatı daha fazla sorgulayacağınız, asıl olmak istediğiniz insana dönüşmeye bu zaman diliminde başlayacaksınız.
Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 26 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. 6 Ocakta ise yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek Oğlak burcunda. 12. evinizde gerçekleşecek olan tutulma birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır. Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek. 21 Ocakta ise 0 Derece Aslan burcunda bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilir, ilişkinixi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Ya da tutulma etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, tutulma muhassebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Tutulma her şekilde size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır. Bir diğer olası senaryoda, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Bu kişi sizden mesafe olarak uzak olabilir ya da ruhsal konulara ilgisi olan biri olabilir. Ya da arkadaş çevrenizden biri ile de yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

BURCU İNCİ: Sevgili Kovalar, geçtiğimiz 2 yıl boyunca tutulmalar sizin üzerinizdeyken hayatınızın kırılma noktalarını yaşadınız. Bazı defterleri kapamak zorunda kalıp, yenilerine yer açtınız. Zorlu 2 senenin ardından, 2019 yılı sizin biraz daha hayatı zorlamadan, akışına bırakmak isteyeceğiniz bir yıl olacak gibi duruyor. Mantığınızı dinleyerek, bazı kaygı ve korkularınızın başrol oynadığı durumları hayatınızdan çıkarma kararları alabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde değişikliklere gidebilirsiniz. Daha fazla işe yaradığınızı hissetmek için üzerinize yeni sorumluluklar ekleyebilirsiniz. Duygularınızla hareket ederek, yardım etmek dürtüsüne kapılarak aldığınız bu yeni sorumluluklarınızda, hırslarınıza kapılmadan sadece başarabildiğinizi kendinize ispat etmeye çalışabilirsiniz.

Etrafınızdaki arkadaşlarınızın sayısının artacağı, yeni bir dolu insan ile tanışacağınız ve bazılarını arkadaş statüsü ile hayatınızda tutacağınız bir yıla başlıyorsunuz. Deha tarafınızı besleyecek bu yeni arkadaş ortamları sizin için şanslı gelişmelere de vesile olabilir.

Yuvanız, eviniz ve aileniz ile ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz ev değişiklikleri, ailenize katılacak yeni bireyler gibi. Son derece yaratıcı çözümlerle ailenizde yaşanabilecek durumlara çözümler bulabilirsiniz. Çılgın ve yaratıcı dönüşümler yaşayabilirsiniz.

NURAY SAYARI: Aşk: İkili ilişkiler de senenin sonuna kadar kafanı toparla malısın. Yıl sonuna kadar huzurlu bir ilişkiye imza atabilirim.

Para: İş hayatında bu zamana kadar vermiş olduğun emeklerin karşılığını yavaş yavaş alıyorsun.

Sağlık: Stresli bir yaşam geçirebileceğinden dolayı aşırı yorulabilir ve bu durum da senin zorlanmana sebep olabilir. Sağlığını önemsemelisin.

HANDE KAZANOVA: 2019 yılında çevreniz değişiyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Sosyal çevre alanlarınızdan yana şansınızın yüksek olduğu yıllardan bir tanesi. Yeni insanlar tanımaktan, yeni arkadaşlıklar kurmaktan çekinmeyeceksiniz. Aynı zamanda gireceğiniz ortamlarda tanışacağınız insanların hem özel hayatınızda hem de iş alanlarınızda size yeni kapılar araladığını fark edebilirsiniz. Diğer taraftan işten elde edilen gelirlerinizi arttıracağınız yıllardan bir tanesi.

İdealleriniz ve fikirleriniz gelişiyor, siz değişiyorsunuz ve bu değişimlere hızlı bir şekilde ayak uyduracaksınız. Satürn sizin kadersel alanınızda dolaşıyor. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da büyük bir temizlik altındasınız. Hayatınızdan gitmesi gerekenler, size ve yapacağınız işlere faydası olmayan insanlar, konu ve olaylar, hayatınızdan hızlı bir şekilde çıkabilir. Aslında bir dönemi kapamak üzeresiniz. Bu dönemde endişelerinizin sizi ele geçirmesine izin vermemeniz gerek. Özellikle yaşayacağınız tutulmalarda beklenmedik durum ve olaylar karşınıza gelebilir.

6 Ocak’taki tutulma ile beraber yurt dışı bağlantılı konular ve olayların hızlandığını görebilir, kapalı alanlarla alakalı aynı zamanda spiritüel konularla ilgili önemli kararların ve sorumlulukların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz bu dönemde. Diğer taraftan 21 Ocak’ta gerçekleşecek Ay tutulması, ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili önemli karar ve olayları da hayatınızda hızlandıracak. 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihlerinde, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz önemli para işlerinizde yanılgılara ve hayal kırıklıklarına karşı dikkatli adımlar atmakta fayda var. Bu alanlarda güzel birtakım etkileşimler karşınıza gelebilir, siz de direkt o işlerin içine atlayabilirsiniz ama sonuçları beklediğiniz gibi çıkmayabilir sevgili Kova’lar.

Bu konuya dikkat edin derim. Diğer taraftan 6 Mart’ta Uranüs ev, aile, yuva alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Yükseleniniz Kova ise ev, aile düzeninizde hızlı ve beklenmedik sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ocak sonu doğumlu ve Şubat başı doğumlu bir Kova iseniz önümüzdeki sene sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Herkesle kavga etmeye, sürtüşmelere bir parça da olsa açık olabilirsiniz. Bu sene sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Hayatınızı yeniden şekillendirmeye gittiğiniz bir döngü içerisindesiniz ve sizinle beraber kimin bu yolda yürüyeceğine siz karar veriyorsunuz. Bu yüzden bırakın hayatınızdan gitmesi gerekenler gitsin. Hayatınızı yeniden kuracağınız günlerin planlarını şimdiden oluşturmaya özen gösterin. Güzel bir 2019 olsun.