Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Yay Burcuna; “İlişkinizde asla kuşkucu olmayın!” uyarısında bulundu

Nuray Sayarı Yay Burcuna; “İlişkinizde asla kuşkucu olmayın!” uyarısında bulundu

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarına uyarı ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Sayarı; Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirterek, Yay burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Yaylar, şanslı bir haftadasınız ancak bu şansı değerlendirmek için kendine güvenmeniz gerekiyor. Planlarınızı başarıya dönüştürme şansınız oldukça yüksek. Bu hafta kıskanç, varsayımlı cümleler ağzınızdan çıkmasın yoksa yolunda giden ilişkilerinizde ayrılıklara neden  olabilirsiniz. Sözlerinize ve düşüncelerinize dikkat ederseniz ilişkilerinizi bütün tehlikelerden koruyacaksınız.

Dolunay  bu hafta sizi duygu ve düşünce anlamında uyarıyor. İş hayatınızda  uzun süredir beklediğiniz fırsatlar kapınıza gelecek ve bunları büyük şansa dönüştüreceksiniz. Dolunay planladığınız her şey de gerçekçi adımlar atmanıza ve başarıyı yakalamanıza etki edecek.

Aşk hayatınızda ise kuşkulu olacaksınız. Sevgili Yaylar, kendine güvenen kişi kuşku yaşamaz kuşku hissediyorsanız bir bilene danışın, ‘kuşkularım yerli mi yersiz mi?’ diye sorgulayın. Dolunay size iş hayatınızda çok büyük fırsatlar sunarken aşktaki etkisi ise kuşkucu tutumunuzdan dolayı ufak tefek sorunlardan büyük kavgalar çıkmasına neden olabilecek.  Tavsiyem, gereksiz kuruntular içerisinde olmayın. Bu şekilde davranmazsanız eğer baş ağrısı yaşayabilirsiniz, dikkatli olun diyorum..