Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı YENGEÇ Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Nuray Sayarı YENGEÇ Burcu 11-17 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, ekran başındaki izleyicilerin merakla bekledikleri haftalık burç yorumlarını yaptı.

Bu hafta burçları neler beklediğinin yanıtlarını tek tek veren Nuray Sayarı, bu hafta sizleri bekleyen fırsatları ve tehlikeleri anlattı.

11-17 Şubat Haftası için yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, YENGEÇ BURCU için şu bilgileri verdi:

Sevgili Yengeçler, bu hafta özlem haftasındaısnız. Eşinizden ailenizden uzaksanız özlem içinde bi hafta olacaksınız. Eşiniz sizden uzak değilse, tartışmalı bi hafta olacak. Konuşurken çok dikkat edin, yapacağınız bir konuşma tartışmalara sebep olabilir. 3 kere düşünün 1 kere konuşun. Haklıyken haksız duruma düşürebilirsiniz. Çok dikkat edin, en son söylenecek bi cümle bütün hayatınızı mahvedebilir. Yaşadığınız maddi sıkıntılar dışarıdan alacağınız bir destekle hafifleyebilir. Haftaya pazartesiye kadar, dinleyici olun, dikkat edin. Ağzınızdan çıkan her kelimeye bu hafta dikkat edin, hayatınızın ilişkinizin hayatını alt üst olmasını istemiyorsanız. Parasal konularda beklentileriniz konusunda beklentilerinizi üzerinde hayırlı ve güzel haberler alabilirsiniz. Hedef belirleyin, gaf yapmamak için ben örgü örüyorum bu hafta. Haklıyken bile bu hafta haksız duruma düşebilirsiniz. Alın bi şiş yün örün. Ev almak isteyen bir Yengeç burcuysanız, krediniz onay görebilir. Maddi konularda hedeflerini gerçekleştirebilirsiniz. Konuşurken dikkatli olun, hayatınız güzel gitsin.