Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 15 – 22 Nisan Haftalık Tüm Burç Yorumları

Nuray Sayarı’dan 15 – 22 Nisan Haftalık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, her pazartesi günü olduğu gibi 15 Nisan tarihinde de Beyaz TV ekranında Nur Viral’in sunuculuğunu üstlendiği Hayatta Her Şey Var programının konuğu oldu. Haftalık burç yorumlarında bulunan Nuray Sayarı, izleyicilere yeni hafta ile ilgili önemli bilgiler verdi. Aşk hayatından, kariyere ve sağlığa kadar her konuda halkın anlayacağı dilden yorumlarda bulunan Nuray Sayarı, şanslı ve şanssız burçları da açıkladı.

Nuray Sayarı 15-22 Nisan tarihleri arasında burçları yorumladı ve burçları aşk, para ve sağlık konusunda nelerin beklediğini anlattı… Nuray Sayarı, haftanın enleri ve haftanın ritüelini canlı yayında izleyicilerle paylaştı… Tüm burç yorumlarını videodan izleyebilirsiniz.

Nuray Sayarı’nın burçlara göre kısa mesajları şu şekildeydi:

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Koç Burcu Yorumu:

“İş ve aşk hayatınızda bir takım aksaklıklar olabilir. Haftaya kötü başladınız ama onu tersine çevirmek sizin elinizde. Önünüze gelen fırsatları kaçırmayın.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Boğa Burcu Yorumu:

“Bilmediğiniz ve gizli kalan konular gündeminizi meşgul edebilir. Karar vermeniz gereken konulada dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızla ilgilenmeyi ihmal etmeyin.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan İkizler Burcu Yorumu:

“Dikkatiniz size yeni yatırımlar sağlayacak. Yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacak.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Yengeç Burcu Yorumu:

“Özel hayatınızdaki sağlam yürüyüşünüz devam edeyior. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gündesiniz. İnandığınız fikirleri savunmak için istek duyacağınız zamanlar.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Aslan Burcu Yorumu:

“İyi bir çalışma programı sizi yeni yerlere taşıyabilir. Madi konular halen hassasiyetini koruyor. Motivasyonunuzu yüksek tutun.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Başak Burcu Yorumu:

“Siz kararınızı verdiniz, sonuçlarını da kaldırabilirsiniz. Sayılarla aranız iyi değil, evet ama ödemeleriniz giderek birikti. Dikkatsizlikleriniz canınızı sıkacağa benziyor.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Terazi Burcu Yorumu:

“Çevrenizin mutluluğu sizin mutluluğunuz demek. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İletişimden kaynaklı aksaklıklar keyfinizi kaçırmasın.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Akrep Burcu Yorumu:

“Partnerinizin size sürprizleri olabilir. Parasal birikimlerinizle ilgili kararlar alacağınız zamanlar var. Yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda kullanmak isteyebilirsiniz.2

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Yay Burcu Yorumu:

“İhmal ettiğiniz aşk hayatınızdan alarm sesi geliyor. Siz doğru yerdesiniz, sözlerinizi korkmadan ifade edin. Romatizmalarınız bu havaları seviyor, dikkat.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Oğlak Burcu Yorumu:

“Yeni başlangıçlar yapmak ve gelecek hayalleriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Beklemediğiniz konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konularda ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Kova Burcu Yorumu:

“Son zamanlardaki rehavetinizi atmanın zamanı geldi. Partneriniz sizden biraz ilgi bekliyor ihmal etmeyin. Bazı konularda yeniden harekete geçip, toparlanmak isteyebilirsiniz.”

Nuray Sayarı 15-22 Nisan Balık Burcu Yorumu:

“Kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz ve bu sizi sarsabilir. Parasal konularda karar vermeden iki kez düşünün. Yakında yepyeni bir hayat sizi bekliyor.”