Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan dikkat çeken yorum;”Koç Burcunun sinir sistemi neden zayıfladı?”

Nuray Sayarı’dan dikkat çeken yorum;”Koç Burcunun sinir sistemi neden zayıfladı?”

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı Koç bucu için bakalım neler söyledi;

Sevgili Koçlar, bu hafta sizin için zor bir hafta, ailenizle sorunlarınız sizi biraz yıpratabilir, sinir sisteminiz bu hafta biraz zayıf. Birden fazla işle uğraşmak sizi yoracak. Gezegenler anlatmak istediklerinizi sakin anlatmanız konusunda sizi uyarıyor. Ayrıca, plansız programsız harcamalardan uzak durun pişmanlık duyabileceğiniz yatırımlar yapmayın.

İkili ilişkinizde partnerinize yaptığınız haksızlıklar ile yüzleşebilirsiniz. Partneri ile yol ayrımına giren Koçlar size tavsiyem, bu hafta derdinizi karşı tarafa tartışmadan anlatın. Geçmişi bu hafta yoğun bir şekilde düşünmeyin olduğu kadar deyip geçin. Bugün üzüntü olarak gördüğünüz yarın değeriniz olabilir bu hafta kendinize değer verip kendinizi düşünmenizi öneriyorum.