Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan İkizler burcu için çok dikkat edilmesi gereken büyük uyarı!

Nuray Sayarı’dan İkizler burcu için çok dikkat edilmesi gereken büyük uyarı!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, İKİZLER burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

Bu haftanın kendi burcu İkizler veya yükseleni İkizler olanlar için önemine değinen Nuray Sayarı, ihtiraslı olmamaları tavsiyesinde bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

“İkizler bu hafta şanslılar… Duygusal konularda şanslılar, şanssızlık yok. Çok şanslı bir haftadalar maddi ve manevi olarak. Duygusal ilişkilerde biraz sakıntılı bir dönem onları bekliyor. Anlaşılmadığını, dinlenmediğini düşüneceker. İlişki içinde olduğu herkes ile sııntı yaşayabilirler. Aşk ve iş ilişkilerinde hep göz temasında olmak isteyeceksiniz. Kendiniz ile ilgili bir şeyler anlatırken karşınızdaki kişi sizin gözünüze bakmaz ise kriz yaşayabilirsiniz. Acaba önemsenmiyor muyum, yeterince sevilmiyor muyum, bana karşı güven duyulmuyor mu gibi kendi iç dünyalarında karmaşa yaşayabilirler.

Bunu sözlere döktüklerinde yolunda giden ilişkilerinin enerjisinin bozulmasına ve yolundan çıkmasına neden olabilirler. İkizler burcuna kriz yaratmamaları için, başkalarının bakışını kendiniz gibi göüp değerlendirmeyin uyarısı yapıyorum.

Karşınızdaki kişinin sorunları olabilir, kendi problemlerini anlatmak istemeyebilir. Siz bu sefer kuruntulu davranışlar yapabilirsiniz.

Maddi konularda sizin için birikim yapmaya başlama zamanındasınız.

Ailenizi ihmal etmeyin, bu hafta onlarla ilgilenin. Her konuda ihtiraslı olmaktan kaçının. İhtiraslı olursanız ilişinuzden olursunuz, yolunda giden ilişkinizin bozulmasına sebep olabilirsiiz.

Tutulma, yükselen ikizler ve kendi burcu ikizler olan kişilerin çalışma hayatınızda sorumluluklarınızın artmasına ve daha çok çalışmanıza etki edecek.

Sağlık konusunda hafta boyunca sağlıklı bir haftadasınız. Bir rahatsızlığınız varsa tedaviini olma konusunda da çözümcül bir hafta yaşayacaksınız. Şifa haftasındasınız.”